måndag 31 augusti 2015

Nye rækkehuse herlev

Det nye Nørrevang er moderne rækkehuse i flere plan med grønne tage og . Rækkehuse i flere plan skyder op nordvest for København, hvor andre boliger måtte rives. Denne Rækkehus er sidst set til salg den 13. Adresse Gammel Klausdalsbrovej 4A14.


Boligafdelingen består af både etageboliger og to-plans rækkehuse. Nye rækkehuse til salg fra 29.

Få en e-mail, når der kommer nye boliger til salg. Velindrettede 1-og rums lejligheder samt vær. Livsrum, Langdyssen, ibrugtagning af den nye vej fra Runddyssen ind til hospitalets ringvej. Huse til salg i høj kvalitet.


Nye arkitekttegnede rækkehuse , parcelhuse, passivhuse, typehuse og moderne villaer til salg. Nøglefærdige og under opførelse. Type: Rækkehus Energimærke: C. Hvad har folk af kommentarer til .

Danhaus er i samarbejde med Reka Gruppen ved at opført nye rækkehuse i Hvissinge ved Glostrup, og et nyt byggeri med rækkehuse er . Vi tilføjer løbende nye data. Modulbyggede rækkehuse i nye klæder. En stor opgradering og styrkelse af det eksisterende center med.


Herlev Boligselskabs afdelinger. Hele Danmarks lejebolig portal. Dette projekt for Lampestedet består af familievenlige rækkehuse i tre. Tubberupvænge I – Rækkehuse som opgangsfællesskab. Det skulle have været affal men nu er det i stedet blevet til helt nye.


Byggeaffald får nyt liv i nye , moderne rækkehuse i Ørestaden. Hjælp os med at skabe nye hjem og nabolag. Nybøllegård til salg hos RobinHus. Henover sommeren går Arkitektgruppen i gang med at bygge rækkehuse på en del af Skt. Jørgens Haven på Østerbro i Odense.


Flot istandsat rækkehus på god beliggenhed i Grundejerforeningen. Skønt familievenligt rækkehus med have. Jeg elsker at rejse og opleve nye lande og kulture. Vilhelm Lauritzen står bag en rækker nye og moderne byggerier.


Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Profil utilisateur de Mikkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg