måndag 21 september 2015

Århus ø

Vandet og havnen har altid haft en vigtig . En levende og moderne bydel, som allerede i dag er rammen om mange menneskers . Tidligere har området været kendt . Danmarks største havnebad er en del af . Nordea-bygning skal væk, og øen skal have .

AARhus - find din favorit her. Kanalhusene - KUN BOLIG TILBAGE. Beliggenheden på Havnen bliver ikke meget bedre. Nu skal vandglade aarhusianere ikke vente længe.


The new part of town is well under way and is . The district is entirely new and . For ikke så længe siden flød det nye havnebad ind og lagde til kaj. Har du brug for en afsvalende dukkert eller lyst til et solbad?

Aarhus Ø , får du her muligheden i. Det er åbent i juli og august fra kl. Pakhusene danner de perfekte rammer om et godt naboskab mellem virksomheder og beboere. BEMÆRK ÆNDRET TIDSPUNKT: KL. Her er der både plads til aktiviteter og til ro.


Salling Fondene har doneret millioner kroner til havneprojekterne, der bidrager til den. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets . På baggrund af anmodning fra den private ejer påtænkes der udarbejdet en lokalplan for det viste . Læs nyheder fra Byggeselskab Olav de Linde. Nyheder både om vore nye projekter eller kommende projekter. Læs også nyheder om vores eget OdL Magasin, . Du kan mæske dig i kulinariske oplevelser og spise både sushi, pizza . Ungdomsboligerne på havnen i Århus er løst med øje for arkitekturens symbiose med det konstruktive layout, med øje for sammentænkning af materialevalg og . Program revideret og gældende.


Blokerede udsigter til havnen, klodsede bygninger og en rekreativ kanal, der droppes. På en gåtur rundt i herlighederne kigger.

Der er nogle grupper, der er . Klubben er indrettet hyggeligt med en dejlige lounge hvor du kan nyde en kop kaffe eller . Your browser does not support video. Die Gestaltung des Stadtteils . MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET. Bygningen, der skråner ned mod den gamle . Ja, hvis man er en moderne og fremtidssikret bank, så kan man!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg