torsdag 24 september 2015

Sporløs simone

Se programmet på DR TV: Sporløs. Simone kom til verden for år siden på et hospital i det nordlige Thailand. Få dage efter blev hun forladt af . Simone blev forladt som spæd: Nu har jeg fundet min mor - og hun ligner mig 19.


Hvad synes du om programmet? Simone Kenhof fik pludselig en ekstra mor, men forholdet var. I TV- programmer som Sporløs ser det ofte entydigt lykkeligt u når . DR sendte mandag endnu en omgang Sporløs , hvor turen går til Thailand. Sporløs ”-værten Ditte Haue er aktuel i nye programmer af ” Sporløs ”, hvor det første vises mandag aften den 14. Ditte Haue blev ramt af en tropesygdom under Sporløs -optagelser i Thailand og var sygemeldt i tre måneder.


For ti måneder siden mødte 20-årige Simone Sunisa Kristensen for første gang sin biologiske mor,. Se Sporløs med Simone Sunisa Kristensen på dr lige her:. To dage gammel bliver hun forladt af sin mor. Seks måneder senere bliver hun . I dag har han stadig kontakt med sin mor. Og det samme skete ikke, når hun kiggede på sine egne forældre, Lotte og Bjarne.


Sporløs hjalp Saichon med at finde sin biologiske mor i et fattigt. Fra et lille rækkehus i Hvidovre driver Frelsens Hær i Danmark sin eftersøgningstjeneste, der forener brudte familier og genskaber kontakten . Sporløs er et tv-program på DR der hjælper danskere med at lede efter slægtninge som er. Ivan deltog i DRs Sporløs : Jeg har endelig fået svar på de spørgsmål, jeg har tumlet med. Adopterede opsøger deres baggrund – og møder problemer.


Da Simone forstyrrer ham i hans arbejde, ender hun i kloakken, hvor vandet stiger, og rotterne regerer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg