fredag 18 september 2015

Fuktmätare virke

Behöver en bra fuktmätare för att mäta fuktkvoten i virke , framförallt furu. Vill kunna mäta inom området 5- och har provat st olika mätare. Fuktmätare - Köp fuktmätare online på Proffsmagasinet.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Med Protimeter Surveymaster mäter du fuktkvoten i trä med mätspetsar eller indikerar fukt i skivmaterial, på plastmatta . Vi har ett stort utbud av fuktmätare i vårt sortiment.

Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning. Vissa modeller använder flera typer . Dynalyse erbjuder produkter för fuktkvotsmätning av virke. Med fuktmätare från Trotec kan du snabbt bestämma fuktigheten i nästan alla material snabbt och tillförlitligt. Med de kompakta, precisa apparaterna kan du . Nordtec levererar kvalitetsmätinstrument för industrin och byggbranschen.


Trä är ett hygroskopiskt byggmaterial. Det innebär att materialet känner av den omgivande luftens fuktighet och temperatur och hela tiden strävar efter att komma. Hög kvalitét - Bra priser - Både för.

Mångsidig fuktmätare som möjliggör skannande mätningar på två olika mätdjup, mm och 1mm, då den är utrustad med dubbla mätsensorer . Dessa frågor är bra att ställa sig innan man väljer fuktmätare – vilket material skall jag mäta på? Hur långt in i materialet behöver jag mäta? Den är lämplig för byggmaterial och trä samt väggar och . OBS denna induktiva mätare skall inte jämföras med billigare mätare där spetsar trycks in i virke. Med en induktiv fuktmätare kan man mäta fukt i alla typer av . KilnScout är ett mycket effektiv trådlös fuktmätare för torkoptimering i såväl kammartorkar som vandringstorkar. Kiln Scout är ett noggrant trådlöst system för.


Jag lånade en fuktmätare och jämförde när jag började använda. Lämplig för att mäta fukt i virke och andra byggnadsmaterial. De nya Exotek Instruments serien av fuktmätare är mikroprocessorkontrollerad fuktmätare för att göra fuktmätning av trä, betong och andra byggmaterial. Minnet innehåller trä grupper med kalibreringar för cirka 1arter av virke. De tunna stiften gör det enkelt att mäta fukthalten i sågat virke , spånskivor och fiberskivor upp till en maximal tjocklek på mm samt vanligt gips eller blandad . IR-termometer på 12V med integrerad kamera för dokumentation av mätvärden på bild.


Acklimatiserande sensor för exakta mätningar av rumstemperatur och . En gyllene regel är: Hellre två gånger tunt än en gång för tjockt. Fukthalten bör inte överstiga. Kontrollera med fuktmätare om du är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg