måndag 14 september 2015

Plugg kakel

Skruva i badruplugg eller inte? Material och belastning avgör vilken plugg och skruv du ska ha. Allt fler väljer att använda miljövänliga naturmaterial som kakel och natursten . Från det stora urvalet med byggmaterial till rätt plugg.


Byggmaterial kan vara poröst, mycket hårt, mycket mjukt, helt nytt eller redan vara sprött.

Här ska det borras i kakel för att sätta upp div. I princip fungerar vilka plugg som helst som expanderar bakom skivan, . Här hittar du bra tips och värt att veta om plugg och skruv när du ska borra och plugga i väggar och tak i bostaden. Används när du ska montera en hylla, kabelkanal eller annat i betong- eller stenvägg.


När man borrar i kakel krävs det att man använder en lämplig borr för att tränga. Denna avancerade gipsplugg . Det finns många olika typer av plugg som man kan använda. I massiv konstruktion, till exempel betong, montera lämplig plugg.

Hur du bör borra och plugga i kakel. Ska man verkligen använda röda plugg i de där grönaktiga skivorna för. Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t. Pluggar finns i olika utföranden och dimensioner beroende på. Att borra i kakel eller klinker är inte alltid så enkelt samtidigt som det är extremt.


Det fungerar inte bara med träpluggar, utan även med . Universalplugg av nylon som kan användas i alla vanliga byggmaterial. Pluggen har krage som hindrar den från att försvinna in i hålet. Sitter kvar utan skruv, till och med i tak . Där kan du läsa om olika typer av skruv, plugg och kan du se vilken typ av skruv du skall använda till olika plugg , samt vilka plugg du skall . Få byggprojekt kan genomföras utan skruv och plugg. Kanske är du hemmafixare som vill genomföra ett lätt snickeri eller en hantverkare på en byggarbetsplats . Lättbetongplugg Med Skruv 8X100MM 50ST.


Används inomhus vid montering av köksinredning och träreglar i porösa stenmaterial utan förborrning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi har artiklar under Plugg nylon.

Professionell våtskärande kakel - och klinkersåg för precisionssågning. Tilläggsdokument för denna katalogflik. Kakel - och klinkersåg CARAT Caracoup 265.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg