fredag 25 september 2015

Jaktjournalen test

Funderar du på ett nytt gevär? Vår vapenexpert Tomas Eriksson testar varje månad ett nytt vapen. Det kan röra sig om allt från klass vapen till enklare kal. Sajten om jakt, för jägare av jägare.


Vi ger dig jaktnyheterna och reportagen om spännande jakter, men också tips om utrustning, jaktvapen och jakthundar.

Jaguargruppen har i sitt utbud ett intressant kombivapen som tillverkats av italienska F. Jaktjournalen test av Work Sharp Field Sharpener. En kombi kan vara ett alternativ till drömmen om . Spelar ingen roll, med Bradley. JJ:s test gav de- finitivt både röksmak och mersmak, Bradley. Kite Optics erbjuder kikare för jakt, fågelskådning och den allmänt naturintresserade.


Ta del av test av kikare Kite Ibis ED 8. Har du missat något dessa test så hittar du de flesta här.

Någon som ska dit och vill göra sällskap? En riktigt bra vakuumpackare för hemmet, konstaterar Tommy Östlund som testat och recenserat. Nu finns Thomas Erikssons test av Benellis hagelbock 828U på webben. Det är stora skillnader på de aktiva hörselskydden som finns på marknaden.


Alla dämpar skott och är godkända som hörselskydd men där . Välkommen till Timrå IK U10. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Vid ett praktiskt test i den jämtländska vildmarken. Här är en oberoende test gjord av ett amerikanskt företag som är specialister på just åtelkameror. Testet visar olika åtelkamerors detektionstid.


Fotosearch - Världens royaltyfria bilder - en enda webbplatsTM. KIKARSIKTEN Intresset för variabla lågförstorande kikarsikten har ökat enormt på senare år. Test av sikten till drevjakt. Svensk Jakt har testat en del av utbudet i . Testvinnare i stor test av vapenmonterade eftersökslampor!


På perrongen vid järnvägsstationen i byn Idomeni har flyktingar slagit upp sina små campingtält direkt på asfalten intill spåret.

Nordic Gamekeeper AB has developed a feeder with a variety of accessories that facilitates hunting boar considerably. Stalon W1Passer godt til kalibre fra 3og opefter. Kort forlængelse kombineret med.


Fototapeter Innehållande ostadig. I kombinerar vi bilder av de bästa konstnärerna med modern teknik och med utmärkt utskriftsmaterial. Jägarexamen innehåller allt du behöver kunna för att klara teoriprovet för jägarexamen och är Sveriges i särklass mest nedladdade, innehållsrika och smartaste . Here you will find information about accommodation, food experiences and beautiful natural . Behöver du en ficklampa eller pannlampa av hög kvalitet hittar du den hos oss.


Kenneth Skoglund hos Norma Precision forteller til svenske jaktjournalen at det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg