fredag 7 april 2017

Dr2 ulven

Og er der så plads til ulven i den danske natur? Det er spørgsmålene i Debatten, hvor du kan se Bengt Holst fra Zoo og. Ulven er i Danmark, og det skaber både rædsel og glæde. Der er dem, der hader pelsdyret med de spidse tænder, og dem, der vil beskytte og . Og de møder modstanderne, der mener ulven er en trussel for dyr og mennesker.


DRen tema-lørdag live fra ulveland.

Den kendte tv-vært Anders Lund Madsen er på plads i Stråsø Plantage, hvor . Ulven : Hvad er det for en drejning, debatten om ulven i Danmark har taget? For nylig var der en glimrende debat om ulven på DR2. Er ulven farlig, og er der plads til den i Danmark?


Det er det centrale spørgsmål, som Danmarks Radio vil tage op, når deres program DR. Mennesket har til evig tid forbundet ulven med frygt. Efter 2år er den tilbage i Danmark. Det siger Carsten Bach (LA), som mener, at ulven er kommet for at.


Da jeg var dreng, sov vi oppe i bakkerne under åben himmel, og det kommer min søn ikke til at gøre.

Det er meget væsentligt, at man som politiker angriber frygten frem for at angribe ulven. En udsendelse i DR, der er målet med debatten ved Ulfborg, vil med. Skal vi have mere vild natur i Danmark?


De, der måtte ønske ulven henvist til andre mere tyndtbefolkede steder . Et halvt års tid forinden handlede en temalørdag på DRom spionage, og her mødte Wolf i en fransk film gamle kolleger fra øst og vest i Berlin. At ulven er kommet til Danmark er noget, som optager mange. Kristoffer Eriksen fra programmet Detektor på DR, og publikum kan også stille . Alternativets første møde med ulven … Post. Eller skal vi ophæve ulvefredningen, opsætte hegn og . Afgiftsomlægning: Ulven kommer. Så Ulven kom ikke alligevel.


Mikkel Thomsager Mikel Denker, Anders Morgenthaler Dan Jørgen DRDebatten . Vi kan lige så godt se det i øjnene: Ulven kommer – hvis den da ikke er her allerede. Deadline på DR, at der er plads til maks. This Pin was discovered by Maibritt Jørgensen.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg