fredag 14 april 2017

Tvätta bilen med högtryckstvätt

Att tvätta en bil är ingen konst. Men det går att göra bort sig rätt ordentligt. Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga. Så tvättar du bilen om vintern i en gör-det-själv-station, alldeles tryggt ner till 10- minusgrader. Spraya på våt yta och spola av med högtryckstvätt.


Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg.

Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod. Om du satsar på att tvätta din bil ofta räcker i regel en snabb avspolning med högtryckstvätt mycket långt och det är något man kan göra utan att det känns som. Skulle vilja se den rena bilen som bara är tvättad med högtryckstvätt utan riktig svampning med schampo. Vilken högtryckstvätt ska man köpa? Avfetta bilen och använd gärna högtryckstvätt för att avlägsna det svåraste av smuts innan du börjar använda svamp på bilen.


Med anledning av insändaren Tvätta inte bilar på uppfarter och gator. Din bil mår bra av att vara ren men den mår dåligt av att tvättas på fel sätt. Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt.

Låt avfettningsmedlet verka enligt instruktioner för just ditt medel. Spola av bilen med en högtryckstvätt. Använd aldrig ett fräsmunstycke. Denna filmen visar hur du enkelt och effektivt tvättar din bil med hjälp av en högtryckstvätt. Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Bäst är att använda högtryckstvätt eftersom alla vassa partiklar ska spolas bort.


Microfibertrasan kostar kronor på Clas Ohlson och går att tvätta i maskin på grader. Flest fultvättare finns i Norrlan minst i Stockholm. Att kunna spola av bilen i högtryck gör att du snabbt och smidigt får bort smuts.


Jo, det är roligare att tvätta bilen i solen. Många mackar har högtryckstvätt. Visst kan det vara skönt att tvätta bilen i solsken. Funderar som sagt på att köpa en högtryckstvätt. Den ska i huvudsak användas till att (ofta) tvätta bilen.


Hur många bar bör den ha för att den . Man ska även tvätta bilen på egen hand framför tvätthallar enligt. Har du inte någon högtryckstvätt kan du använda din vanliga vattenslang med en .

Här finns förutom gör-det-själv-biltvätt även en automatisk högtryckstvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg