torsdag 20 april 2017

Dødsulykke på fyn 2018

To unge mennesker mistede i nat livet ved en bilulykke i Odense. Føreren af bilen er nu sigtet for uagtsomt mandrab. En er blevet dræbt og tre er hårdt kvæstede efter en ulykke på landevejen ved.


To personer er blevet kørt til Odense Universitetshospital mandag eftermiddag i forbindelse med to forskellige ulykker. Tre personer sad fastklemt efter ulykke tæt på Faaborg, mens en motorcyklist kørte . Nyhedsudsendelse: 19:- 04.

Rektor raser: Voldtægtssag trak ud i . En 42-årig fynbo er sigtet for spirituskørsel efter en dødsulykke på E20. Seneste dødsulykke på Fyn skete fredag morgen, hvor en 31-årig. Motorcyklist fra Odense ramte ind i autoværn og blev dræbt, efter at han var blevet påkørt bagfra af personbil torsdag aften . Uddrag af døgnrapporten for torsdag den 2. Der er ingen artikler fra indholdsområdet på den valgte dato.


Herunder ser du de tidligere artikler. Hjalmer spiller koncerter på . Bilist sigtes for uagtsomt manddrab efter dødsulykke på motorvej.

Politiet på Fyn vil gerne i kontakt med trafikanter, som har overværet en ulykke torsdag aften på motorvejen nær Odense , hvor en 41-årig . Politiet på Fyn efterlyste efter ulykken en chauffør af en lastbil, der fragter biler, da han overværede ulykken og . En alvorlig ulykke på den fynske motorvej tirsdag eftermiddag har. En 17-årig pige fra Odense natten til onsdag død på Odense. Den ene person måtte skæres fri af brandvæsnet.


De to patienter blev kørt på Odense Universitetshospital. Deres tilstande er endnu ukendte. Hovedstation ligger i Odense. Fyn lige efter Kongsted Rasteplads efter Borup pga. Politiet har anholdt chauffør og efterlyser vidner efter en dødsulykke torsdag formiddag i Odense.


Trafikulykke påvirker biltrafikken over Storebælt. Fire pokerspillere tæt på tragisk stenkast ulykke på Fyn. Fyn , da der skete en trafikulykke. Silvan-personale i chok efter dødsulykke.


Broen har været lukket i to timer, efter. Personbil og tankvogn i voldsom ulykke : Kvinde dræbt. En 18-årig mand mistede i fredags livet i en arbejdsulykke på Fyn.


Storebæltsbroen er åben igen efter at have været lukket på grund af en ulykke.

Glamsbjerg Fritidscenter på Fyn. Hvad er åbningstiderne på din skydebane? Find skydebane i oversigten - du kan filtrere på geografi og type skydebane. Motocross: Dødsulykke på Rødme-banen på Fyn.


Et tomatgartneri på Fyn i Danmark kan bli en av Europas største.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg