måndag 17 april 2017

Tørketid primer fliser

Benyttes som primer i fortynnet stand på alle sugende underlag i tørre og fuktige. Finner ikke noe på produktomtalen om dette, kun om tørketid. Hvis det blir primet den ene dagen og legges fliser på dagen etterpå ser jeg . TABELL FOR VALG AV PRIMER TIL SPARKEL OG FLISLIM.


Tørketid 6-timer avhengig av temperatur og luftfuktighet. Montering av keramiske fliser og naturstein på underlag av betong, puss, gipsplater, gamle fliser og.

På sterkt sugende underlag skal det påføres primer bestående av del Acryl-W fugemasse. På ikke sugende underlag, som f. Velg riktig flis til ditt bruksområde. Oppussing av hjemmet ditt er en spennende og krevende prosess. Det er mange valg som… Continue Reading.


Pass også på at fliser med støv på baksiden skal rengjøres eller forvannes. Primerne har en tørketid på ca time. Vanskelige underlag som fliser , malte flater, tre og spon.

Underlag, Blandeforhold primer :vann, Forbruk pr m 2. Dersom man ønsker å legge varmekabler og flis på tregulv av ulik årgang og høyde, må. Hele gulvet behandles videre med primer beregnet for denne massen, noe som er. Rask tørketid beror på vanlig værelsestemperatur og luftfuktighet. Gamle keramiske fliser , naturstein, terrazzo og betongheller må.


Ikke behov for primer mot glass, aluminium, polyester og glaserte fliser. Overflatetørr på minutter. Gamle fliser og ikke sugende underlag: Flaten primes med Latabond. Hvis det skal legges fliser bør vedheft mellom fliselimet og membranen økes ved å. De fleste velger fliser på vegger og og gulv på baderommet. Ved bruk av småe bøtter rissikerer du at massen begynner å tørke før du.


Bruk primer før du fliser igjenn ja, hvis det er litt gropete og du skal . Prime alltid flisene før sparklingen med en primer som brukes til fliselegging, for. Fliser : Vask flisene med salmiakkvann. Tørketiden varierer mellom minutter og time avhengig av temperatur, . Vannbasert kunststoffdispersjon.


Optiform primer tynnet med vann. Diffusjonsåpent støpeunderlag.

Weber Gulvavretting skal tørke. Problemet et at murer kom aldri, og jeg leste om at primer skal ikke stå. Nå tør jeg ikke å legge på fliser for jeg er redd at det er mindre enn mm,.


Vått i vått menes at du ikke kan la membranen tørke før duken legges på . Hva slags grunn skal det være for så lang tørketid ? Den langsomme: Her smører man primer på underlaget, legger ut varmekabler og støper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg