måndag 3 april 2017

Led lysrörsarmatur ip65

Lysrörsarmatur i LED utförande! Den storsäljande modellen Works nu i LED utförande. Passar perfekt i utrymmen som tillexempel garage eller . För arbetsplatsen En armatur som passar perfekt att ha i garaget eller i lokalen då den är dammtät. Ger ett starkt behagligt sken.


LED , Grå, Vit,Plast , IP-klass: IP, Lampsockel: G1 T Vägglampa.

Armatur med integrerad LED -modul och robust polykarbonathus som ger en energibesparing på upp till. IP-klassad för användning i fuktiga områden. Lämplig i utsatta miljöer som industrier, tvätthallar, djurstallar etc. Av stöttålig polykarbonatplast. För T(standard) lysrör (ingår ej).


Ljusstark LED - armatur perfekt för t. Vi på ELDIREKT är stolta över att vi kan erbjuda ett brett sortiment lysrör från de främsta leverantörerna. Robust armatur med låg strömförbrukning och lång livslängd. Ledningsinföring via gummitätad ingång i gavel.

Speciellt utformad för LED - lysrör för att ge bästa energibesparing. Denna armatur är dammtät och vattenskyddad enligt klassificeringen IPeller IP67 . Vi har ett stort sortiment av marknadsledande led lysrör och lysrörsarmaturer. Airam Faro IPIndustriarmatur LED. Malmbergs Cosmos LED -R 2x18W HF- Sensor. Om du vill byta ut traditionella lysrör mot LED - lysrör ska du se till att köpa LED - lysrör som är avsedda att monteras i armaturer med elektronisk spole.


Noxion LED Allmänbruksarmatur Vattentät Standard IP65. Extra tunn lysrörsarmatur eller LED. Artikelnummer: Vänligen välj nedan för att se . Material: stomme ABS plastik, kupa akryl (PMMA), rostfria clips (RST), elektronisk driftdon.


Installation:Lätt att installera. Vid monteringen kan installationsplattan . Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Köp online eller ring oss för personlig service! En IPLED - armatur som ger högkvalitativ och energisnål belysning i fuktiga, dammiga miljöer.


Högkvalitativ opal diffusor som ger enhetlig. Perfekt att ha i garage, allmänna utrymmen, Lokaler, korridorer eller bara som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg