fredag 7 april 2017

Kärcher fönstertvätt förlängningsskaft

Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar . Förlängningsskaft till fönstertvätt. Ett för tvättmunstycket och den andra för fönstertvätten. Enkel att fästa på och ta bort fönstertvätten ifrån. Underlättar rengöring av svåråtkomliga och högt belägna fönster.


Enkel och bekväm fönsterputsning med batteridriven fönsterskrapa.

Setet består av två teleskop-förlängningsksaft. Användarvänlig med kompakt och. Köp online eller ring oss för personlig serv. Med WV Plus fönstertvätt och sprayflaskan med mikrofiberduk tvättar du fönstren tre gån- ger snabbare utan. Filter: fönstertvätt kärcher.


Lagerstatus:Ca 3-arbetsdagars . Vårt mål är att du ska få hjälp på ett . WV Plus är en batteridriven fönstertvätt med sugfunktion för enkel och bekväm fönstertvättning.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. FÖRLÄNGNINGSSKAFT NILFISK FÖR SMART FÖNSTERVÄTT. Teleskopskaft passande Nilfisk Smart fönstertvätt. Set med två teleskop-förlängningsskaft.


Bild på FILTERPÅSE, HDR 777. Tyvärr finns det inte fler på lager. Du bevakar nu denna produkt!


Kärcher FÖNSTERTVÄTT NORDIC RM5KÄRCHER . Förutom det som normalt ingår medföljer nu även 500ml Fönstertvätt RM5samt ett förlängningsskaft. Du visar nu vårt produktutbud för kärcher fönstertvätt coop. Ett tips om det är orelevant eller listar väldigt många produkter är att använda produktfiltret ovan. Nu finns förlängningskaft till kärcher fönstertvätt! Välkommen till BAUHAUS Kampanjblad!


Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser. För att vara säker på att alltid veta det . Du hittar även tillbehör för fönstertvätt. GLASRENGÖRING 5ml glasrengöring, klar att användas, i pumpflaska.

Effektiv rengöring av glas och speglar samt andra blanka ytor som t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg