fredag 7 april 2017

Fynske nyheder i dag

Risiko for tæt hjemrejsetrafik på Fyn. Halvkøligt vejr blæser hen over Fyn - for en kort bemærkning. Danmarks førende: Få en ny finger på fire timer på Fyn. Tørken kræver ofre: - De dør i hobetal.


Udvalgte artikler og billeder fra dagens trykte avis.

Du får lokale nyheder fra Fyn samt nyheder fra ind- og udlan erhverv, sport, kultur og meget mere. Nørregade afspærres før fodboldkamp: Politiet håber på en fornøjelig dag. Læs dine nyheder om Fyns Amts Avis på Fyens.


Efter tre år på Langeland: I dag sendes 18-årige Shekib til Kabul, selvom han er. Den største fynske sportsbegivenhed nogensinde: Atleter fra hele verden . Med denne nye udgave af vores app får du nyhederne fra . Fynske Holdkammerat: Hvem gør det sjovere at spille på dit hold?

Nørresundby som oversidder, da der i dag blev trukket lod til 1. Lokal TV Fyn med fynske nyheder på FynboTV, hvor du kan se lokale nyheder i FynboNyt, TemaFyn,. Se de fynske nyheder på fynbotv. Fyns Politi dækker Fyn , Ærø, Langeland og de øvrige fynske småøer. Få den seneste vejrudsigt for vejret i Fyn med prognoser for de næste timer eller kommende døgn fra TV Vejret.


Medieransvarlig til Ringkøbing. På én og samme tid skal de lokale og regionale nyheder styrkes, og vores nye . Musikskolens Dag med MGP-glimmer. Fyn Rundt for træskibe i Bogense Foto: Nils Mogensen Svalebøg. Første dag måtte han dog på sin facebook-side skrive: “Gone fishing for sea. Energi Fyns to fonde i dag midler til en lang række spændende fynske projekter.


Samlet uddelte fondene mere end 2 . Samarbejde mellem fynske mediehuse om demokratiprojekt for unge. Fra i dag hiver 1gymnasieelever en uge ud af skemaet for at deltage . Friluftsscenen er hvert år ramme om en festlig stemning, når tusindevis af mennesker mødes til koncerter i Den Fynske Landsby.

Se kurs graf, nyheder , nøgletal og købs- salgsanbefalinger deltag i vores forum for private investorer. Busserne flytter tilbage til OBC. Løbet består af et motionsløb og et eliteløb, UCI1. Cykelløbet bliver afholdt hvert år på Fyn i juni måned. I presserummet finder du pressemeddelelser og kontaktoplysninger på nøglepersoner i regionshuset i Vejle.


Herfra kan du også gå i nyhedsarkivet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver dag. Mand død i drukneulykke på Fyn. En midaldrende mand har mistet livet lørdag eftermiddag på Fyn efter en drukneulykke. Mette: Jeg står tidligt op hver dag for at onanere.


Her kan du se hvad der er af arrangementer rundt omkring på Fyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg