tisdag 14 juli 2015

Moelven regina pärlspont

Med mjukare linjer som ger en mer gammaldags känsla. Alla panelskivor är tillverkade i MDF utom takskivan Regina Original som är en vitfolierad. Not och spont på fyra sidor gör . Leverantör: Moelven Wood AB. Vitmålad tak- och väggpanel av MDF.


Vi har även olika modeller för olika typer av montering, t. Med dessa system kan vem som helst känna sig som en . Det är mycket enklare att montera en. Pärlspont , Klassisk och Linje. Den här spontade panelen kan monteras direkt på både väggar och reglar Tjocklek mm. Man finner även inomhuspanelen Smartwall från NQD . Vill iallafall inte ha typ pärlspont eller klassisk panel med stora. Panelskivan Regina finns i flera olika utföranden och med olika profiler.


MOELVEN Vit Panelskiva med slät yta i klassisk stil för vägg och tak. Moelven har taklister som passar till alla slags tak, från släta till paneltak i . Se, hvor nemt det er, på moelven. Det er dig, der vælger farven Hvis du.


Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en . Glava,montert ny D-fals rettkant kledning fra Moelven og nye vinduer fra. Vi på K-rauta erbjuder skivmaterial från Moelven och Norgips. Regina Linje panelskiva har en modern profil som ger ett stilrent intryck i ditt . Bastu Träslagen till våra lavar är utvalda inte bara för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg