fredag 17 juli 2015

Putsa fönster diskmedel ättika

Alla går inte att putsa dock, eftersom vi har riktigt stora fönster och vissa är omöjliga att. Några droppar Yes diskmedel. För att få skinande rena fönster är ättika ett gott råd. När fönsterna är rena tycker städexperten att man ska sätta fram några fräscha blommor i fönstret för att pigga upp.


Putsa fönster med ättika för kristallklara fönster. Blanda alla ingredienser i en .

Tvätta fönster är ett rent nöje – när du ser ut genom glasklara rutor. Diskmedel är mycket bättre när du ska putsa fönstren hemma. Frågar du tio olika personer kring hur de putsar sina fönster så kommer du att få tio olika svar.


LÄS OCKSÅ: fantastiska husmorstips med ättika. Då är det dags att putsa fönster. Här är bästa tipsen för skinande rena fönster. Så här städar du med ättika , bikarbonat och diskmedel.


På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra. Det bästa putsmedlet är i stället ett par droppar diskmedel i vattnet, .

Bör man använda fönsterputsmedel när man putsar sina fönster ? På jakt efter de fungerande tricken som förenklar vardagen testar vi idag att putsa fönster. Lär dig rengöra fönster utan att lämna några ränder. Proffsen brukar ha endast vatten, får du inte rent med det, putsa oftare eller ta. När man putsar fönster så använder man sig av en Skviss eller . Hur putsar man fönster utan att det blir ränder? Arbetade extra med storstädning ett tag, då lärde jag mig putsa fönster snabbt o . Ett annat husmorstips är ättika , som sägs ta bort fula ränder på fönstret.


Ett enkelt alternativ är att blanda vatten med lite såpa eller diskmedel. Vinäger är bra till mycket – putsa skorna, tvätta fönstren, ta bort ogräs,. Fyll luckan för diskmedel med vinäger, ta ut hyllorna och kör sedan . Den magiska blandningen för skinande fönster är att hälla lite spolarvätska och en droppe diskmedel i vatten och sedan putsa sina fönster.


Hur ofta bör man putsa sina fönster ? Självklart behöver du ett medel också och där funkar faktiskt ett diskmedel bäst. En del blandar i ättika för att få lite mer glans, ammoniak är lösligt i vatten och bildar då en basisk . Guiden till glasklara fönster. Fyll en hink med dl ljummet vatten, droppa i några . Har du kalk och smuts som ändå har bitit sig fast är det enkelt att göra sitt egna rengöringsmedel med bara ättika och diskmedel som ingridienser.

Rena fönster och rent hus genom vårstädning. Kalkfläckar får du bort med ättika eller citronsyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg