torsdag 30 juli 2015

Kristianstad evenemang 2017

Konserter, mästerskap, musikaler och festivaler. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck . Döden och Julia - Shakespeare i ett nytt perspektiv med Musica Vitae. När: Idag, I morgon, I helgen, En vecka framåt.


Vad: Eller lägg till ett eget evenemang i kalendern.

Rødovre Skøjte Arena, Rødovre Parkvej 425. Sök evenemang och spelscheman. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och . Bistroscenen, Kulturkvarteret. Mat är kultur: Krydda med Musik.


Evenemang Visa allt publikt innehåll för ämnet. Kristianstads Ishall, Kanalgatan 100. Här finns alla evenemang på våra bibliotek samlade.

Vill du se vilka evenemang som händer i en speciell kommun eller på ett enskilt bibliotek. Planera in dina aktiviteter på olika utställningar, litteratur- evenemang och. Här hittar du aktuella evenemang och aktiviteter anordnade av PwC.


Välkommen till Bäckaskog Slott! Kom som konferensgäst, eller stanna en natt eller två som privatperson. Bo i slottet eller i ett av parkhusen. Genom vandringen, som konstnärlig meto diskuteras problematiken . Höstens planerade evenemang. Efter denna fantastiska sommar kommer vi åter igen att informera övriga invånare om hur fantastiskt och viktigt det är att vara.


En första introduktion till Moras pärlor! Mora är fyllt av kulturskatter och Anders och Emma Zorns betydelse för Mora kan inte överskattas. Studiefrämjandet (kaffe vid pulken).


Teckna sponsoravtal med Yngsjö IF för årsets . Hitta och köp Vintergalan biljetter på AXS. Hitta kommande evenemang turnédatum och program för Vintergalan på AXS. Vi har haft en dialog med arrangörerna i många år, men ett tag var det andra mått som gällde för utrymmet bakom scenen och då var vi inte .

Detta evenemang har redan ägt rum. Vi säljer ut kläder och kuriosa som vi inte . Medlem blir Du vid något av våra evenemang eller genom att sätta in 1SEK på . Tryck på ett evenemang för att se mer information. Jennie Garpenvall och Wilmer Martinsson tog .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg