måndag 13 juli 2015

Herre håndbold landshold

Magnus Saugstrup Jensen, 12. Officielle hjemmeside for Dansk Håndbold Forbund. Danmarks håndboldlandshold for herrer tilhører den absolutte verdenselite i håndbold. Storbritanniens håndboldlandshold for herrer er det mandlige landshold i håndbold for Storbritannien.


Det repræsenterer landet i internationale . Dermed er det et interessant tankeeksperiment at forestille sig, hvordan det danske herrelandshold i håndbold mon ser ud om fem år.

Grønland misser VM-billetten i herrehåndbold i overtiden 25. Håndboldspilleren Kasper Søndergaard stopper på det danske landshold med øjeblikkelig virkning. Mandag har landstræner Gudmundur Gudmundsson indsendt en liste på . Nu har de første kampe, jeg har haft med landsholdet været ekstremt resultatorienterede, men til denne samling har vi endelig mulighed for at . Den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, har udtaget sin 17-mand store EM- trup. Både Puma herre håndbold landsholdstrøjerne og Puma dame håndbold landsholdstrøjerne kan også.


Spaniens håndboldlandshold er det nationale håndboldlandshold i Spanien, og kontrolleres af landets håndboldforbun Real Federación Española de . Det er tredje gang Frankrig er værtsland til VM i herrehåndbold.

Helt som ventet bliver det islandske Gudmundur Gudmundsson, der bliver ny landstræner for de danske håndboldherrer. Kalenderen indeholde samtlige landskampe på TV som danske landshold skal spille - dette gælder for både herre og kvinder, samt U landshold. Det er et rigtig godt landshold med mange dygtige spillere, der senest vandt. Nyt brødrepar klar for det danske håndboldlandshold. Herre A-Landsholdets program.


Niklas Landin, på det danske landshold. Vær klar til at købe din billet til VM i herrehåndbold. Find og køb billetter til Håndbold. Det spanske herre landshold har fået ny træner efter at Manolo Cadenas . Spansk herre landshold har fundet ny træner. Danmarks Håndbold Forbund (DHF) skal ikke betale den bøde på cirka 30.


EM i januar efter en episode med Mikkel Hansen. Fra Dansk Håndbold Forbund: DANMARK SENDER BÅDE ET. Mændene er det svage køn i dansk håndbold. Live resultater giver dig hurtig livescore for håndbold.


Landsholdet i herrehåndbold blev i dag fejret og tiljublet på Københavns Rådhus efter hjemkomsten fra EM i . EM i herrehåndbold afvikles i Kroatien i disse uger.

Nikola Karabatic og resten af det franske landshold vandt VM på hjemmebane i suveræn . Også ved EM i håndbold i Polen rager spillerne godt op i landskabet. Læs også: EM- landsholdet : Se hvem der har scoret flest mål. Derfor er der altid enorme forventinger til landsholdet , når de trækker i trøjen. Det var godt nok godt - det svenske håndboldlandshold , der i årene .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg