onsdag 15 juli 2015

Nyheder fyn langeland

Du får lokale nyheder fra Fyn samt nyheder fra ind- og udlan erhverv, sport, kultur og meget mere. Udvalgte artikler og billeder fra dagens trykte avis. Halvkøligt vejr blæser hen over Fyn - for en kort bemærkning. Danmarks førende: Få en ny finger på fire timer på Fyn.


Nyhedsbrev Få nyhederne fra tv2fyn. Dialog - Bente Vester er uddanet i åben dialog på Psykiatrisk Afdeling, Svendborg Sygehus.

Hovedstation ligger i Odense. Kredsen betjener omkring 485. Diverse hjemmesider, eksempel vis her på Havørred Fyns hjemmeside giver. Læs evalueringsrapport om Dialogprojekt i Fyns Politi . Gode muligheder for overnatning i shelter på Naturstyrelsen Fyns arealer. Samtidig kan busserne i Odense endelig flytte fra de . Langelands Museum i ny ferieguide.


Læs dine nyheder om Ugeaviser på Fyens. Foreningen blev stiftet den 26.

Lokale nyheder fra fyn, middelfart assens nordfyn faaborg svendborg nyborg langeland odense kerteminde midtfyn lokale, nyheder, lokalt, nærområde, . Det er gode nyheder for øens erhvervsdrivende, der i stigende grad. Er I bosat på Fyn og har lyst til at gøre en stor forskel for udsatte børn og. Siden fundet af den livløse kvinde har Fyns Politi undersøgt sagen, men på nuværende tidspunkt.


Find filmarbejdere og andre lokale ressourcer på Film Commission Fyn. Fortrolighed og tillid er nøgleord i vores firma, og den personlige kontakt er vigtigt for at vi kan løse opgaverne bedst muligt i samarbejde med vores klienter. Medarbejderundersøgelsen: Værksted Fyn løb med morgenbrødet.


På Fyn går der et helt bundt af udtalegrænser tværs over øen. For første gang i nyere tid yngler tranen på Fyn. Se Nysgerrig Fyn -arrangementerne på bibliotekerne i. Fyns Amts Avis -Fyns Stiftstidende -Morgenposten Søndag -Information - Jyllands-Posten. FAKTA Hvad gemmer sig i et. Sted Undervisningen vil foregå på . Glæd dig til masser af fede cykeloplevelser på Bike Island Fyn, der giver dig den.


Radio Diablo er et hit- orienteret musikprogram krydret med bl. Vandpleje Fyn står for at restaurere åer og mindre vandløb på . Destination Fyn Klyngen og Kildemoes blev kåret som årets. Cykelguiden indeholder: 1sider med turforslag til cykling på Fyn og de sydfynske øer.

Turforslagene er udarbejdet af Jens Erik Larsen, der har mange års . Denne gang går turen til forladte holme langs Fyns kyster som del af.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg