måndag 19 oktober 2015

Jotun kvist och spärrgrund torktid

Byt filter innan användning av JOTUN Kvist - och spärrgrundning. Angiven torktid är uppmätt under följande förutsättningar. JOTUN KVIST - OCH SPÄRRGRUNDNING är en vattenburen, spärrande och isolerande grundning baserad på modifierad epoxyharts. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg.


Snickerifärg Kvist- och Spärrgrund Vit Liter, Nordsjö. Det är de gamla hederliga oljefärgerna med stark lukt och lång torktid. Jotun kvist- och spärrgrund (epoxi-baserad) över . Båda dessa produkter innehåller schellack i grundfärgen vilket gör att du slipper schellackera. Jotun Kvist Spärrgrundning, eller Alcro Panelgrund. B-I-N är en shellackbaserad kvist - och isolerings-grundfärg som kombinerar snabb torktid med oöverträffad vidhäftning och bä.


Jotun Butinox Futura Täckfärg L Gul med pensel. Det här är en täckfärg som passar för t ex snickerier, dörrar, luckor och möbler. För ett bra resultat målar du först med Servalac Aqua Grundfärg och sedan med . Kundbild: Panelvägg i stuga, målad med jotun kvist och spärrgrund två varv för att spärra kvistar och gula genomslag.


Slutstrykningen med Nordsjö Ambiance . Tre timmar torktid på grunden så körde vidare efter barnens nattning. Snabb torktid gör att vi kan måla igen redan efter nån timme så skonar vi . Vi vill slå ett slag för denna fantastiska produkt - Panelgrund! Här kommer en fim då jag målar med Jotun Lady Pure Color i sovrummet.


Passa på, nu har vi rabatt på Beckers och Jotun färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg