torsdag 29 oktober 2015

Polera stengolv trapphus

Historiskt sett har vi i Sverige använt mycket sten till bland annat golv inomhus, och i dag är det populärt att lägga in riktiga stengolv även i . Varför lägga ett nytt stengolv ? Vi gör ditt gamla stengolv som nytt! På nya stengolv använder vi oss av Cristallisering enligt coormetoden. Vi använder våra specialanpassade maskiner tillsammans med stålull för att polera upp ytan.

C2-Sealer behandling av trapphus är en enklare metod av behandling av . Brf Sjöfararens fastigheter. Avisering kommer att sättas upp i respektive trapphus. Vi har underhållit och städat fastigheter i Stockholm i över år.


Med vårt effektiva set får stenytorna i ditt hem en vacker djupglans. Slitstarka Stengolv som läggs av egna. I trapphus räcker det ofta att rengöra golven en till två gånger per vecka.


Offentliga trapphus och trappor.

Undvik även produkter som innehåller vax eller olja. Traditionellt har sten använts i mer påkostade. HTC och FLEX när vi slipar och polerar betong- och stengolv. Gävlegolvteknik slipar ditt stengolv så det blir som nytt. Alla vet att ett nytt fint stengolv är en fröjd för ögat.


Vi slipar och lagar även trappor i trapphus. Upplever du en hel del trafik i ditt trapphus ? Rengöra och polera glasdörrar, metalldörrar, trädörrar och karmar. Det är mycket slitstarkt och vackert i många år. Men med tiden börjar man urkalka . Bef sockel av trä 70mm rivs, ny sockel av trä 70mm.


Vi är ett väletablerat företag inom stengolv med upptagningsområde över hela. Att restaurera och renovera trapphus har vi lång erfarenhet av. Nilfisk flytande gröna såpa för rengöring av stengolv , plastgolv, trägolv, ugn,. För plast-, linoleum- och stengolv. Torr yta poleras med High Speed maskin.


Förra veckan färdigställdes ytterligare ett projekt med slipade och polerade stengolv.

HTC Superfloor måste vara ett perfekt golv i ett trapphus. Ibland krävs lite förarbete innan man kan börja att slipa och polera ett betonggolv. Underhållspolering av stengolv. Här visar vi våra produkter och ger råd och tips för vackra stengolv. Specialutvecklat för stengolv , men kan även användas på alla övriga golv.


Med centralt styrhjul, vilket gör det möjligt att polera ända till kanten. Kunderna rekommenderas att låta polera golven. Vår bostadsrättsföreningen anlitade Ångtvättbilen för polering av stengolv i entrén. Ett golv utan apelsinyta som poleras ger ett mycket bättre resultat än att polera apelsinytan. Lägg inte polish eller vax på stengolv i butiker och trapphus.


Om ett uppdrag från exempelvis en butik med stengolv dyker upp ger sig Daniel inte. Senaste åren har han specialiserat sig på att slipa och behandla trapphus. Polera stengolv med oljevax!


Verkligen att vara ute på hal is. Denna extra fina rondellen har konstruerats för att polera rena och torra golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg