onsdag 21 oktober 2015

Tv2 hu sorozatok feriha

Ha pedig még több Fiorellás. Feriha és Emir kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, ám egy váratlan . Ajánló - Feriha : országos tv premier hétköznap délutánonként a TV2-n! Eddig ez a legkíválobb török sorozat amit eddig láttam. Miután sikerül tisztáznia magát Seher hazugsága alól, Feriha elhatározza, még egy utolsó esélyt ad Emirrel való kapcsolatának.


Ha nem tudod megnézni, felteszik mindig aznap a tv2. Feriha , az ambiciózus török lány története váltja a Bosszú vagy. Országos tévépremierként indul az új török sorozat március 6-án, 16:50-kor a TVműsorán. Lájkolom és követem a Delmagyar. A TV-n hétköznap délutánonként látható sorozat váltásaként.


A sorozat Feriha Yilmaz életét beszéli el, aki nem várt események hosszú sora után két világ között találja magát. Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába - írja a musorvizio. A Feriha főbb szereplőit már itthon is ismert török színészek alakítják. Március 6-án egy újabb török sorozat debütál a TVképernyőjén.


A Feriha egy olyan lány történetét meséli el, aki megpróbál tenni sorsa ellen, kitörni a . A Feriha váltja a Bosszú vagy szerelemet március 6-tól hétköznap délutánonként a TVműsorán. Az országos tévépremierként induló sorozat. Az inda online videómegosztó, videó tárhely szolgáltatása - Webvideók, index videók, online filmek - Videóidat ingyen feltölthete tárolhato így megoszthatod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg