måndag 26 oktober 2015

Högtrycksschampo biltema

Effektivt rengöringsmedel som snabbt löser smuts, oljefläckar och andra . Skumtvätt med skummunstycke, l. Skummare till högtryckstvätt. Biltema Vaxschampo Andraplats på Motor nr 7. Essex Vaxschampo Tredjeplats på Motor . Precis skaffat en ny högtryckstvätt, och undrar om man kan fylla rengöringsmedelsbehållaren med ett vanligt bilschampo. Du kan läsa lite mer om olika . Späd inte ut med vatten utan använd det koncentrerat. För att göra det ekonomiskt blandade jag 2dl av biltemas högtrycksschampo i 1L- behållaren (kr). Det finns säkert bättre medel som skummar mer.


I en biltema -tråd i teknikhörnan så var det folk som skrev att de hade. Högtryckstvätt Høytrykksvasker PainePesuri Højtryksrenser. Miljöanpassat alkaliskt rengöringsmedel för tvätt av bilar, bussar, husvag- nar, båtar etc. Jag bor i villa, men har en 8-liters spruta från biltema och det funkar bra. Effektivt och smutslösande rengöringsmedel för användning i högtryckstvätt och för rengöring av bil, båt, husvagn, hus m. Låt schampot verka några minuter och spola därefter av skum- met med en bred vattenstråle.


En balja, en ångtvättspruta och högtrycksschampo. Transmissionsolja, typ G För. Rengöringsmedel för användning i hög- tryckstvättar, bilen, båten, husvagnen, huset.


Gå till produktenHitta liknande produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg