torsdag 8 oktober 2015

Expanderskruv gips

Mollyplugg för medeltung infästning i gips -, spån- och träfiberskivor. Gör det själv: tjena undrar om någon vet hur man får bort en metall expander plugg till gips , det måste väll gå att ta . Metallexpander är avsedd för montering i alla typer av skivmaterial sogips -, spån- och träfiberskivor. Uppsättning av 52-tumsskepp på gipsvägg.


Speciellt designad för att lätt kunna montera våra produkter på gipsskiva med en tjocklek på 9-mm. Det är faktisk lätt att hänga tunga saker på en gipsvägg!

Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips. Denna expander - plugg i plast säljs alltid med skruv. Pluggen består av två delar, dels en i mjukare plast som pressas samman, dels en hårdare som håller emot . Expanderskruv i gipsskiva med tång. Unsubscribe from Ellen Sundh? Essve erbjuder en rad produkter för gipsinfästning.


För att ditt montage ska bli så stabilt och säkert som möjligt. Något gick fel under tiden du sökte.

Försök gärna göra samma sökning igen. Infästning i Gips och Stenmaterial. Köp plugg och expander hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och nöjda kunder med.


Ska den in i trä behövs en viss typ, och ska den in i gips en helt annan typ. Sitter idag med Mexpander (dvs 8mm hål borrat), st. Skall dock uppgradera dessa till Meller Msamt sätta två st i nederkant känner jag! Skruvar och skruvankare för gips och spånskivor m. Hej, Någon som har ett bra tips på hur man får bort alternativt fixar till expanderplugg (metall) som sitter i gipsvägg? Problem med expander i gipsvägg, tips?


Mollyskruv( expander ) eller Toggle för gips ? Misslyckad montering på poröst gips. Hur mycket klararar en gipsvägg? För montering av tyngre föremål . Förpackningsstorlek: Längd: mm. För vägg av gips eller spånplatta.


Förzinkad skruv med försänkt huvud. För Bärlist BL används inte distanshylsan. Har du gips , betong- eller stenväggar och skall hänga upp något hemma?

En expanderskruv är speciellt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg