måndag 12 oktober 2015

Ljudisolering billjud

Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Hos oss finns GAS, Pioneer, Yamaha, JBL,. Köp billig och bra dämpmatta till din bil hos oss.


Mattor och plattor av ljuddämpande material för montering t. Du är här: Hem › Produkter › Förbrukning › Förbrukningsmaterial › Ljudisolering. Skulle behöva lite ljudisolering på rulle, eller i ark.

Används både till datorer, bilar och billjud. Självhäftande ljuddämpande platta av mjukt PU-skum. Utmärkt val för en uppsjö av användningsområden, t. Tanken var från början att köpa ljudisolerings-kit till mitt gamla silverstone fulltower chassi. Men det verkar rätt tråkigt så jag tänkte höra om era . Specialister på lju bil navigation och tillhörande kringutrustning till bilar, båtar, lastbilar och övriga. Vi har ett enormt utbud av billjud på nätet.


Oavsätt vilken budget du tänkt dig så har vi lösningen för dig. Diskussion oFästa ljudisolering i dörr i AutoPower Forum 5-Serien.

Kolla under billjud på Julas hemsida! Var nog 5-år sen jag byggde billjud sist, då var det en billig SPL-anläggning. Så småningom kommer jag även sätta in mer ljudisolering ! Vad finns det för olika alternativ på ljudisolering på burk?


Joakim Karlsson B usted Knuckle. Basen i dörrarna blir inte bättre av ljudisolering , däremot kan ljudtrycket bli dåligt om dörren läcker men många. Billjud , DVD och Navigatorer. Rockford Fosgate är allt du behöver för att ge ditt billjud en full makeover!


För länge sen( när man orkade hålla på med billjud ) fanns det någon slags massa man kunde pensla dit för ljuddämpning i dörrar och på . Silent Coat som optimerar din ljudisolering , samt en meter . Dämpmatta för att minska oljud och vibrationer i bilen - Ljudbyggaren AB - Seriöst billjud - Allt till din bilstereo. Nu är det så att jag behöver fixa ljudisolering på dörreN min. Filtmatta eller liknande skulle jag aldrig lägga på hjulhusen eller mot plåten i . Var hjälper det mest att lägga på ljudisolering ? Då du inte ska tävla i billjud då bara göra som du skrev, köpa på Biltema om du vill handla . II, då jag höll på och tävlade med billjud.


Nån som har bra tips på ljudisolering för kupén? Målet är en tystare kupé, inte att bygga billjud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg