fredag 16 oktober 2015

Prefab väggar betong

Prefab – Om prefabricerad betong. Genom att kombinera ett industrialiserat byggande med arkitektoniska möjligheter och flexibilitet vad gäller byggnadens . De är uppbyggda av tre huvudskikt med en inre bärande skiva, ett isoleringsskikt och en yttre skiva av betong alternativt lättklinkerbetong. Vi erbjuder objektanpassad prefabricerad vägg i högvärdig betong med olika ytskikt och struktur till industri, kontor, lantbruk och bostäder. Vi tillverkar betongväggar efter dina önskemål.


Kontakta oss för mer info om våra betonghus.

Vi producerar prefabricerade betongelement för alla typer av byggnader. I vårt eget gjuteri tar vi fram alla tänkbara element av betong och cement. Sandwichväggen är en välisolerad vägg i betong som är klar att montera på byggarbetsplatsen. EcoNox-teknologi i betongelementen.


Det innebär att vi kan erbjuda väggar som tar upp och reducerar kväveoxider från biltrafiken i luften. Förekommer stålpelare i väggen monteras dessa redan. Lämplig infästning mot betong , Hilti Hus 8x80.


Elementen kan utföras på flera olika sätt. Sandwichsystemet är ett sätt att få en välisolerad vägg i byggnaden.

En snygg fasad lyfter vilket hus som helst. Med prefabricerad betong finns oändliga möjligheter att skapa unika fasader. Din fantasi sätter grenserna. Den aktuella hustypen har lägenhetsskiljande innerväggar i betong medan.


Angående väggarna till husen så är planen att bara ha betong utåt. Lista med kostnad och kvalitet för prefab - väggar. HMB bygg satsar på ett ovanligt koncept - de gjuter sina prefabväggar på.


Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Fabriksbetong levereras till entreprenörer, byggen, lantbruk och privatpersoner, men även färdiga betongprodukter samt uthyrning av verktyg och annan hjälp . Med kunden i fokus, levererar och monterar vi kundanpassade helhetslösningar med väggar , bjälklag och grunder. Vi levererar just in time för att skapa en . Det är svårt att få tag på murare och med prefab får man ett tätt hus direkt. Här inne är vi inte väderberoende heller, säger Robert Andersson, . Bjälklag, pelare, balkar, väggar , trappor etc.


Tysta och energieffektiva väggar för ökad komfort. Vi har även armeringsverkstad där vi . Väggar och bjälklag i betong isolerar effektivt mot störande lju även vid låga frekvenser. För ingjutning av dosor i en prefabricerad vägg eller takkonstruktion ställs byggkrav .

Då är det billigare bygga med Betong än med plockepinnmetoden (trähus) på öar. Exempel: 10x10meter hus i snitt höjd väggar 3. Abetongs preconformsystem förenar det bästa hos prefabricerade och platsgjutna betongstommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg