onsdag 7 oktober 2015

Stensåpa

För ett rent och snyggt stengolv. Rekommenderas inomhus till porösa eller glaserade keramiska plattor, natursten, terracotta, italiensk sjösten, . Utmärkt för rengöring av sten- och betongytor utomhus. Komplettera med impregnering för bäst resultat. Skulle olyckan vara framme och stenen bli missfärgad har vi produkter för att ta bort eller dölja exempelvis fläckar, skador .

Välkommen in till oss för mer information och inspiration. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment när det gäller rengöring och ytbehandling anpassat för just natursten eller stenplattor i betong.


För grundlig rengöring av byggsmuts. Tar bort stenskydds- och vaxbeläggningar, lindrigare cementbeläggningar, olja och fett . Döljer effektivt repor och slitage .

Allt inom Rengöringsmedel och mycket mer hos HORNBACH. En natursåpa som kan användas på alla typer av stengolv som tål vatten. Såpan ska användas för den dagliga skötseln då den både rengör och impregnerar . Alla har vi väl någon gång strukit med handen över en stenyta och fascinerats av dess lenhet eller dess naturligt grova struktur. Stenens förmåga att den ena . Minska STENSÅPA NITOR 750ML. Stentvål rengör och skyddar natur- och konststensplattor.


Ingår i Capton Super Floor System. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Stensåpa för rengöring och ytskydd av betong resp. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Numera finns även speciella stenprodukter som stensåpa , stentvål och stenolja i fackhandeln, men enligt Ingvar Hedenrud lär det fungera lika . Självklart ska man även här hålla sig från starka, sura eller basiska rengöringsmedel. Stentvätt rengör effektivt alla typer av stenytor så som sten och betong utomhus. Tvålflingor har samma effekt som stensåpa men är betydligt svårare att få tag i, så då kan man lika gärna använda stensåpa.

För de produkter vi rekommenderar och säljer samt för mer . En specialanpassad såpa för sten. Den både rengör och skyddar naturstenen. Såpan är framställd av vegetabiliska oljor och har en oslagbart hög fetthalt men . Särskilt framtaget för trä, klinker, terazzo och andra stengolv.


ANVÄNDNING: För rengöring av sten, plast, trävita furugolv, sanitetsgods, kakel . Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. Man kunde så sent som på början av -talet bli rekomenderad sittbad med den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg