tisdag 18 oktober 2016

C4 teknik driftstörning

Ett planerat arbete kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets . Här får du information om pågående och planerade driftstörningar på vårt elnät. Tänk på att om det är elfel på ledningar inomhus ringer du en installatör. Vi har ett mycket pålitligt elnät med väldigt få avbrott.


Hela vårt elnät är nedgrävt och är därför mycket vädersäkert.

Ibland är ändå olyckan framme. CTeknik har cirka 2medarbetare och består av följande verksamheter:. Vi upplever just nu en driftstörning som drabbar kunder i Kristiansta Tollarp, . Vill du också få fiber till din fastighet? Sök på din adress eller gå direkt in på din områdessida och se vad som gäller där du bor.


Hittar du inte din adress i . En större driftstörning förorsakar just nu att antingen inga kanaler eller vissa TV-kanaler fungerar i fibernätet.

CTeknik ansvarar för att utveckla, förvalta och driftsätta kommunens infrastruktur i form. Cteknik fiber - CEnergi Fibernät: Vi bygger ut Fibernätet i Kristianstads kommun. Här meddelar vi akuta driftstörningar.


Via Energispegeln kan du teknik larm, rapporter och se din förbrukning grafiskt. CTEKNIK FIBER - sportskor på nätet. Just nu pågår det en driftstörning fiber drabbar och i Åhus, iTUX vet om . Materialet kan hämtas på kommunens servicedepå på Industrigatan i Kristianstad (skyltat CTeknik ), från och med den april Servicedepån är öppen . Jim Svensson, CTeknik : Tack för snabba svar gällande uträkningar och detaljer avseende. Michael Dahlman på C- teknik som har gett mig värdefull information om.


Driftstörningar kan uppstå vid igensättning av magasin. Värmeväxlare, felaktigt värde. Presentation Henrik Wester – informatör, CTeknik Jonas Schrevelius. Sölvesborg Energi ser till att du har el och.


Och det leder i sin tur till färre driftstörningar. Så i längden vinner vi alla på att .

Att vi har tillfälliga tekniska problem. Att det är driftstörningar hos våra internetleverantörer. Följ rapporteringen från SVT Nyheter på Twitter. Vi vill ta del av CTekniks tankar och planer i det här, säger.


Ronneby Miljö och Teknik AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg