måndag 17 oktober 2016

Snickerispackel

Snickerispackel är ett vattenburet spackel som används på träsnickerier och möbler inomhus. Produkten används lämpligen för i-, på- och bredspackling. Latexbaserat spackel för användning på träsnickerier och möbler inomhus. Akrylatspackling för ispackling av nya, grundade och tidigare målade snickerier inomhus.


Spacklet är lättarbetat, snabbtorkande och fyller bra. Fingradigt spackel för en extra slät yta!

Hard Heads snickerispackel är ett vattenbaserat, giftfritt och snabbtorkande spackel som är särskilt lämpligt vid en sista . Fillern liknar kemiskt trä . Används för bredspackling av snickerier och . Huvudsakligen används det på träsnickerier men . Håller på att renovera den gamla furutrappan (ska målas) och då tänkte jag spackla lite. Det finns något som heter snickerispackel som jag. Lättslipat för snickerier inne.


För trä- och snickeriarbeten inomhus.

Passar utmärkt för spackling på trä och snickeriarbeten . Linoljebaserat snickerispackel , fritt från lösningsmedel. Snabbtorkande snickerispackel för ispackling av nya, grundade och tidigare målade snickerier inomhus. Vattenbaserat och fingraderat spackel med god färgbärighet. Spackelmassan används till bredspackling och utfyllning av mindre . SNICKERISPACKEL SADOLIN 375GR. För utjämning av små sprickor och hål för en fin slät yta.


Lämplig för målat och omålat trä. Slip- och övermålningsbar efter ca timme. Snickelspackel - Alcro är för ispackling av nya, grundade och tidigare målade snickerier inomhus. Lättarbetat med lång öppettid som lämpar sig för dörrar, lister, möbler och . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Den ska uppnå ytjämnhet och färgbärighet, varför snickerispackel även kan användas vid bredspackling på väggar där maximal bärighet i målningsunderlaget . Har ingen recension änSkriv recension. Vairāk informācijas pie ražotāja. Har mycket god vidhäftning, bra fyllnadsegenskaper och relativt lång öppentid och uppfyller högsta krav på ytjämnhet och färgbärighet . Lateksbasert sparkel til bruk på snekkerarbeid og møbler innendørs.

Beregnet til utfylling, flekk- og helsparkling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg