torsdag 27 oktober 2016

Måla köksluckor

Måla köksluckor eller renovera gamla köksluckor? Här får du bra tips samt instruktioner om hur du kan måla och förnya köksluckorna i ditt kök. Måla dina köksluckor själv och få en kick av att ha gjort något händigt, plus att du tjänar in en rejäl slant.


Varför inte ta tag i dina köksluckor en . Renovera ditt kök genom att måla dina köksluckor i en annan kulör. Att måla köksluckor behöver inte vara så komplicerat som många tror.

Att måla om köksluckorna är ett enkelt sätt att förändra ett kök och ge det ett nytt och . Jag kikade faktiskt igenom de andra men jag tycker det finns en tendens att tipsen i dessa inte är . Med signaturkulören Kubel Green Forest och rätt färg blev köksluckorna som nya. Ge ditt kök ett nytt liv och få samma look som hemma hos. Vi hjälper dig att välja rätt färg och rätt kulör.


Vill man måla om sina köksluckor oavsett om de är tillverkade av släta mdf -skivor , masonit, homogent trä, eller målade förut (dock ej aluminium eller glas etc.) . Filmen visar hur man målar en kökslucka steg för steg. Det behövs inte en totalrenovering för att ge köket ett lyft.

Måla om köksluckorna och byt ut handtagen så. Vill du måla ditt kök men är rädd att det innebär för mycket arbete eller är för svårt? Tänk om, med Autenticos kalkfärger blir du klar på nolltid ! Med pensel och färg kan du skapa en helt ny stil.


Maria Soxbo guidar till snyggt målade köksluckor på Husligheter. Vi specialiserar på sprutmålning av köksluckor , garderobsdörrar och golvlister. Vi är baserade i Arlöv och våra kunder finns i Malmö, Lun Trelleborg, Vellinge, . En grön vägg här och några hemmålade skåpluckor där – fint blev det när det här sommarköket fick färgsällskap. Hejsan :) Vi ska måla om vårt kök. Någon här som vet hur man gör det på bästa sätt.


Luckorna är av massiv ek och vi har tänkt att måla om dem . Ska du måla om dina köksluckor ? Här är tipsen du behöver för att välja rätt färg. I en tid när vi mycket väl vet att vi konsumerar för mycket så verkar vi ändå inte ha några problem att riva ut relativt nya och fullt fungerande kök . Har helt nya köksluckor i ek som jag tycker är skitfula. Jag vill ha dom vita istället.


Vad kan det kosta för en lucka respektive en skafferidörr?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg