torsdag 13 oktober 2016

Vikmaskin plåt

Fungerar utmärkt till stål, aluminium, mässing och rostfri plåt. Du blir imponerad av hur enkelt det är att forma tanksidor, skärmkanter, instrumentbrädor m. Vi erbjuder dig rätt produkt för . Sickofalsmaskin ink par profilhjul. Denna plåtfalsmaskin passar i skruvstäd.


Används endast vid skivtäckning med stålplåt och taklutning ≥ 18°.

Rostfri sömsvetsad ståndfals med . Vår största produktgrupp är kantvikmaskiner. Motoriserade kantvikar från Göteneds är den rätta lösningen för alla företag som letar efter . På lazzes filmer bockar han ju plåt på likadant sätt i sin sickfals. Där använder han iofs ett spetsigt övre hjul mot ett platt undre.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Maskinerna består ju av två axlar som är sammanbundna med varsitt kugghjul för att driva mot varann och dra in plåten mellan sickrullarna. Att ändvikningen görs i en vikmaskin som styrs av roboten och inte i.

Eftersom plåten är lackerad när den behandlas i anläggningen ställs . Undersöka metoder för att falsa plåt. Ta fram konstruktionsunderlag för en ändfalsmaskin. What can our machines do for you?


Help you improving output from your existing machinery. Valsar plåt från mm upp till m bred. Clixtak har inget med korrugerad plåt att göra. Var har du fått ifrån att höjning av taklutning beror på Clix?


Clix- profilen har inga lösa delar utan kantprofilen tjänar både som fästlist och låsning för nästa plåt i samma moment. Infästningen sker med speciella Clix- . Byggnadsplåtslagare är ett yrke, vanligen benämnt endast plåtslagare. En byggnadsplåtslagare klär byggnaders tak och fasader med plåt samt monterar . Plåt och smide i den svenska byggnadstraditionen. Kvalitetskrav och riktlinjer. SFV:s kvalitets- och utförandekrav.


Handfalsad bandplåt är 5mm bre medan maskinfalsad plåt är 530–5mm. Numera används plåt som är mm eller mm tjock.

Plåt skall tåla temperaturskillnader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg