fredag 21 oktober 2016

Huse til salg århus n

Se alle huse til salg i Aarhus N. Få det fulde overblik, uanset hvilken type hus du søger. N : Ejerlejligheder, andelslejligheder og huse til salg i Århus N. Mylius Erichsens Vej Aarhus N Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga Tryk på ”Gå til boligen” for at finde flere informationer om denne bolig. De første boliger i Nye er nu sat til salg.


Aarhus Nord har nu fornøjelsen af, at byde velkommen indenfor i denne.

Rækkehus til salg , Aarhus N - Ifølge byggesagkyndig er huset hele kvm, da der er kvm. Super godt hus med 3-værelser og skøn gårdhave og have! Kontakt Aarhus Mæglerne om pris, boligareal, forventelig tidsplan osv. Nye med de boliger, der kommer til at ligge ved Solsikken.


Vi forventer et tæt samarbejde med vores tre boligafdelinger i Aarhus N , Lystrup og Risskov. Vi har over de seneste år solgt mange rækkehuse . Viser alle andelsboliger til salg i Århus C. Boliger til salg i Århus n fra Kr.

Afdelingen afholder en del aktiviteter for beboerne. Bolig på Ladefogedvej i Århus N til salg. Der er fællesantenne via Stofa. N værelser Grundareal: 8m2. Udlejningsejendom i Aarhus N. Ejendommen er beliggende tæt på det særdeles attra - Klik her.


Specialist i salg af liebhaverejendomme og liebhaverboliger i hele Danmark. Særdeles smukt beliggende landejendom i udkanten af Terp by lidt nord for Aarhus. Her er enestående udsigt over . Her vises boliger til salg i samarbejde med boligportalen Boligsiden.


CENTRAL BELIGGENDE VÆRELSES LEJLIGHED MED TERASSE. Aarhus Byråd har vedtaget en Udviklingsplan for Lisbjerg. Jens Baggesens Vej på Katrinebjerg i Aarhus N. På baggrund af en aftale om salg mellem Aarhus Kommune og Aarhus. Lisbjerg som byudviklingsområde, kommer til fuldt udbygget at huse op imod 25.


N , Århus - Til Salg - Rækkehus - 1m² - værelses. Få overblik over alle nybyggerier og projektsalg i Aarhus og find spændende leje - og. Byggeriet vil huse 3familieboliger på én af byens absolut mest attraktive.

Randersvej Aarhus N , Denmark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg