onsdag 19 oktober 2016

Sigma muurverf 10 liter

Vind sigma liter muurverf op Marktplaats. Hoogdekkende, matte muurverf die egaal droogt. Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Ook geschikt voor buitenwerk.


Muurverf en latex van Sikkens online bestellen bij Verfcompleet.

Fluweelmatte hoogkwalitatieve watergedragen muurverf voor binnen en buiten . Een watergedragen muurverf voor binnen. Matte hoogkwalitatieve watergedragen muurverf voor binnen op basis van een oplosmiddelvrije en weekmaker- vrije acrylaatdispersie. Makkelijk verwerkbaar, Extreem wasbaar.


Sigma structuurverf wit l. Matte muurverf voor binnen, laat zich uitstekend verwerken en geeft een fraai, mat eindresultaat. Zeer goed reinigbare, matte . Dat maakt dit product bijzonder geschikt voor het isoleren van .

Sterk isolerende, matte muurverf. Te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige . Rendement per verpakking, m². Minimale verwerkingstemperatuur, °C. Maximale verwerkingstemperatuur, ° C. Deze licht vullende en eenvoudige te verwerken muurverf is zeer gebruiksvriendelijk, . Een matte muurverf voor binnen. De muurverf laat zich uitstekend verwerken en geeft een fraai, mat eindresultaat.


Verkrijgbaar in liter, liter en liter. CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag . Er zijn diverse litereenheden beschikbaar, variërend van liter tot liter.


Ondergron Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld). Bestel goedkoop bij Goudverf. Muurverf die schadelijke stoffen in je huis zuivert tot wel.

De verf is verkrijgbaar in liter, liter en liter emmers én mengbaar in verschillende . Engels klantenkaart betaald u €93. Ook erg goede dekking, en een emmer van liter kostte euro inclusief BTW Natuurlijk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg