måndag 31 oktober 2016

Måla trä

Dags att måla om träfasaden eller olja in terrassen? Här är allt du behöver tänka på när du tar itu med sommarens stora uteprojekt. Det enklaste sättet att göra om en hylla, stol eller byrå är att måla om.


Att byta färg på en möbel är inte speciellt svårt, men har du aldrig provat . Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap.

Få kreativa pysseltips inom Måla på trä och köp material här! Vi har enkla steg-för -stegguider inom Måla på trä. Det kan bli dyrt att klanta sig när man målar trä som ska stå ute i alla. Nytt trä som ska täckmålas måste skyddas mot ljusnedbrytning så snart som möjligt.


Man bör undvika att måla i stark solvärme eller alltför sent på kvällen, när . Vi på Flügger har en rad olika produkter som skyddar ditt trä. Om du ska måla nytt trä , impregnerar du hela möbeln med Cuprinol Grundolja Träbas V. Om du målar om tidigare målat trä räcker det att impregnera de ytor . Det gör stor skillnad och hela rummet blir som nytt när ett slitet trägolv målas över med golvfärg.

Ett målat trägolv blir dessutom enklare att rengöra . Ta hand om dina utemöbler, ge dem nytt liv genom att måla om dem. Trä påverkas av fukt och solens UV-strålar samt spricker av torka. Så målar du trä- och betonggolv. Det finns flera alternativ att välja mellan när du ska måla trä - eller betong golv. Vilken produkt du ska välja beror framförallt på . Vårda och fräscha till uteplatsen inför våren med slitstarka produkter från Alcro.


Ett staket som håller längre. Trä är ett levande material som bryts ned av fukt och mikroorganismer och spricker av torka. Arbetsråd för Linoljefärg Täckfärg trä.


När du sätter upp ditt trästaket är det . Alcro har färg för traditionellt måleri. Samtidigt som vi har utvecklat nya färger har vi alltid värnat om . Här finner du tips, råd och information om hur du går till väga för att måla om din. Utomhus - Måla tidigare laserad panel. Här får du information om det som är bra att veta om att måla utomhus. Grundmåla sedan staketet med grundfärg för trä.


Använd roller för de stora träpartierna, och pensel för svåråtkomliga ytor.

Se till att du även grundmålar ändträet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg