torsdag 26 januari 2017

Hur mycket spill altan

Tänkte bygga en altan som är 45. DVS hur mkt spill ska jag räkna. Räkna ut hur mycket virke för minsta spill. Men jag fattar inte riktigt hur jag räknar ut hur mycket jag ska ha. Beräkna spill av trall, hur mycket virke för minsta spill , beräkna .

Följ guiden och gör dina val baserat på hur just din trall ska byggas. De produkter du behöver läggs automatiskt till i inköpslistan. Du kan när som helst hoppa . Någon som har någon bra modell för hur mycket svinn man ska räkna.


Virke i större mängd som trallvirke brukar jag räkna 5- spill på. Vill du bygga en altan som t. Trallen består av kärnved vilket gör den mycket tålig mot röta. Dags för årets häftigaste utomhusprojekt - bygga altan.

Martin Timell tipsar om hur du bygger tjusigaste altanen i kvarteret. Kortare plank innebär fler skarvar och mer spill så det är inte säkert att det är en bra affär i det långa loppet. Kan vara obehandlat under en mycket längre tid än man tror.


Här har vi samlat tabeller på hur mycket virke det beräknas att gå åt i olika delar av ett byggprojekt. Hur mycket täcker varje bräda? Tabellerna är givetvis bara uppskattningar, med andra ord . Planera hur stor veranda du ska bygga och välj noggrant ut placeringen.


Vi har tittat på ett hus där det inte finns altan , och ifall vi vinner. Han har också egen firma och jobbar mycket till att bygga till en av Sveriges rikaste . Med Svenska Träskyddsföreningens nya app Lätt Mätt kan du beräkna hur mycket och vad för material du behöver köpa för att bygga en viss altan , . Ta även höjd för spill i kanter och hörn. Ett sätt att enkelt få till en snyggare altan är att använda ett bredare.


D-bilder på hur du bygger en altan som . Med Moelvens kalkylator beräknar du hur mycket du sparar genom att välja en målad ytterpanel - Moelven Bekväm (grundmålad ytterpanel) eller Moelven Proffs. XRAY-trall är en helt ny trall . Ju fler vinklar, desto svårare kan det vara att beräkna hur mycket golv som.

Pristest – Bygga altan eller trädäck? Det väger mycket och du får säkert köra tre gånger. Mät ut hur stor du ska bygga altanen, markera med stolpar och snören så blir det enklare att se var man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg