onsdag 25 januari 2017

Poolöverdrag 457 cm

Lägst pris just nu 2kr bland 1. INTEX Poolskydd 457cm till rund rörpool (Round Pool Cover). Bestway Flowclear PE-Abdeckp. Skydda poolen och håll den ren med detta lättanvända poolöverdrag. Klicka för en större bild) . Passa på att fynda redan idag!


Vårt poolöverdrag är utformat för runda pooler som är ovan jord. Det skyddar poolen från smuts, insekter och skräp när den inte används. Värmebevarande och isolerat poolöverdrag som behåller värmen i vattnet. Ca av vattnets värme f. Extra markskydd till Easy Set-pooler och rörpooler i storlek upp till 4cm.


Det här runda poolöverdraget passar till runda rampooler. Denna produkt behöver batterier. Tillverkat av mm tjock vinyl . Vi jämför priser från de bästa butikerna för att hjälpa dig när du ska köpa Vidaxl . Poolöverdrag rund sommar 4cm.


Vi har en rund intexpool som är 457cm i diameter och 122cm hög. Endast ett fåtal kvar i lager! Det har 25cm överhäng och passar pooler på 457cm. Detta poolöverdrag är tillverkat av Gre som är ledande i Europa inom poolbygge och tillbehör. Ovanmarkspool Stål Rund 457X1Cm Fast pris.


Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största . Sök hundratals nätbutiker samtidigt. Skötselset till pool med teleskopskaft i aluminium (2cm) för användning med pooler på upp till. Komplett paket med filterpump, stege, underlagsduk, poolöverdrag.


Intex Easy Set Pool Cover 4Cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg