fredag 20 januari 2017

Led belysning bil

Hos oss på Diodhuset hittar du ett stort sortiment online av alla sorters belysning och extraljus inom LED dioder och xenon till din bil. Vare sig du behöver byta ut . Vi erbjuder nya LED - och diodlampor för innerbelysning till bilen ! LED -extraljusramp, Svart Strands. Oavsett om du ska styla bilen eller förbättra din belysning så är våra LED produkter det perfekta vaket!

LED -ljus, halogenlampor, xenonlampor och glödlampor. LED till din bil i Stort urval. Många unika Diodlampor och anpassade Diodljus för just din bil.


I denna kategori har vi samlat allt inom belysning för bilen 12V och lastbilar 24V. Snyggt designade LED -fordonslampor ger din bil ett omisskännligt modernt utseende. Canbus Error för Hoch HLED -dioder.


LED - belysning i bilar är uppfriskande, attraktivt, behagligt, och ger en . Universal DRL day time running light lampor.

Utrusta din bil med varselljus. Europa är siffran varannan bil. LED -strålkastare och dimljus- och signallampor är för närvarande inte . Kurvad högeffektiv LED -ramp till bil , lastbil eller ATV!


Extremt kraftfull LED -bar på 400W för placering på personbil och lastbil! Nya lampor i bilens strålkastare kan göra stor skillnad för ljuset, men det gäller att välja rätt i lampdjungeln. En extraljusramp med LED belysning blir en snygg detalj på bilen , samt att den ger bättre sikt när du är ute och kör i mörkret.


Diodslinga och även kallat led slinga till bil , båt, husvagn etc. Vi har testat de tre senaste . Snabb leverans inom hela Sverige! En del är till för att monteras på utsidan av bilen och annan inne i bilen.


LED ljusramp paket - Supervision 120W curvad böjd. Kolla också in vårt breda utbud av Xenon konverteringssatser. NYHET” LED Blixtljusramp Adventurer Mini Black – 9Signal.


ALLTID MÅNADERS GARANTI PÅ VÅR LED BELYSNING ! Har en gammal bil med risiga reflektorer. Köpte ett HLED kit för att hålla temperaturen nere och spara reflektorerna lite.

LED -lampor och annan belysning till bilen. Med aktiva LED -kurvljus och high-beam assist lyckades samma bil får . Bland de testade bilarna fanns sådana som utrustats med led -lampor i stället för halogenlampor, liksom kurvanpassade ljus och sådana som . Total längd m LED Lampor En tuff slinga att dekorera barnrummet med. V så de fungerar såväl på bil som lastbil.


Köp glödlampor till din bil hos Autoexperten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg