onsdag 11 januari 2017

Vad är fasadmätarskåp

Här publicerar vi ett urval av de frågor om mätare och mätarskåp som vi får in från er som. Mätare, mätarskåp och nollplint. Vad är fördelen med fast förband?


Våra mätarskåp tillverkas i mm aluminiumplåt och varmförzinkad plåt, vilket ger stadiga och gedigna produkter. Vi har ett bassortiment av grålackerade skåp. I första hand använder vi jordkabelservis vid nya anslutningar och normalt placeras mätaren utomhus i fasadmätarskåp. Finns i olika utförande om vit, grått . Har läst på lite olika ställen och en del anger mått till.


Montera infällt fasadmätarskåp , hur göra med. Nytt fasadmätarskåp , men vilket? Bifogat skall det följa en situationsplan med förslag om placering av fasadmätarskåp samt förslag på förläggningssträcka för kabelskyddsrör.


Vid utflyttning av elmätaren. Leverans och uppsättning av fasadmätarskåp. Matande kabel och förlägger den fram till fasadmätarskåpet.


Kontakta gärna våra handläggare om du är osäker på vad som gäller så löser vi problemet. Vi gillar också att handla på nätet så vi vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Fasadmätarskåp monteras antingen infällt, eller utanpåliggande på fasaden, oavsett om.


Exempel på vad som kontrolleras är att rätt kabelskyddsrör. Elinstallatören skickar en föranmälan till oss där det framgår vad som skall göras. Jordkabeln mellan tomtgräns och mätarplats skall förläggas och placeras enligt överens kommelse med GEAB. Anslutningspunkt och placering av mätarskåp.


Montering av servisledning och mätarskåp. Installatören är ansvarig för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg