måndag 3 april 2017

Tv2 nagy duett

A duettpár annak az előadónak a slágerével állt a színpadra, akit még soha senki nem látott kalap nélkül. A páros profi tagjának dalával hangolódott egymásra . A produkciók után három páros ment tovább simán, . A nagy duett a TV(korábban: a Super TV) show műsora, melyben énekesek és hírességek. Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte.

A profi énekesek és a hangokkal kissé hadilábon álló ismert párjaik hétről hétre állnak . Miközben Szabó Ádám folyamatosan rosszulléttel küzdött a TV. A TVshowműsora, melyben celebek profi énekesek oldalán mutathatják meg hangjukat. A művésznőt szülinapja alkalmából a Mokka műsorvezetői, és meglepetésként fogadott fia, Lakatos Márk is felköszöntötte. Bangó Margit, bár nem szereti, . Nagy Duett sztárjai felköszöntik az édesanyákat, valamint elmesélnek 1-megható történetet is . Boros Juli média április 23.


Gönczi Gábor udvari bolond a TV-ben.

A sztárpár produkciója után percekig zúgott a taps a TVstúdiójában. A Nagy duett a TVshowműsora. TVakár még a kereskedelmi célcsoportban is lenyomhatja az RTL Klubot, ám a csatorna a szokásosnál jóval korábban . Az elmúlt nyolc hét alatt a sok nevetés és önfeledt pillanat mellett olykor könnyek is szöktek a . Melyik volt a kedvenc produkciód Kollányi Zsuzsitól és . A TV-nek óriási mázlija van azzal, hogy a Sztárban sztár mellett A nagy duettet is be tudta húzni, hiszen így tényleg csak nagyon kevés időt . Szerkesztő-riporter szakos hallgatóink közül négyen betekintést nyerhettek a Nagy Duett showműsor kulisszái mögé, . A döntőben már csak páros állhatott színpadra, köztük kismama. Ezúttal tíz sztárpár száll versenybe, hogy produkciójával elvarázsolja a nézőket . Tulajdonképpen rajt-cél győzelmet . A TVa duettek vasárnapi fellépése előtt anyák napja alkalmából kérdezte az énekeseket. Rózsa György meghatva emlékezett édesanyjára, . Bereczki Zoltán és Peller Mariann-The Way You Make Me Feel- TV - Nagy Duett.


Megyeri Csilla Gergely Róbert oldalán igyekszik énekelni a Nagy Duett című . Célfotó döntött A nagy duett és a Konyhafőnök között. Legutóbb, a Honeybeast slágerének előadását a .

Losonczi László volt a TVegyik legújabb műsorának egyedüli kreatív . A TVaz idei évben másodszor verte agyon az RTL-t szombaton és vasárnap, köszönhetően két műsornak, a Kismenőknek és a Nagy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg