onsdag 31 januari 2018

Spotlight skena led dimbar

Trendig skena i koppar med spotlights. SPOTSKENA EGLO ZAPATA LED KOPPAR. Spoten har facetterad lins samt inbyggd dimbar LED och sitter på en.


Här finns både spotlights för skena och tillbehör för skensystem. Vi rekommenderar en bakkantsstyrd dimmer typ GLE 315.

Bygg snygg belysning i taket med skenor och spotlights. Spot att fästa i Track takskena. Vi hjälper dig att hitta rätt spotlight skena Belysning och göra ett billigt. Elektronisk dimbar transformator, 105VA.


Spotlight Astro Como Trippel Skena. Välj vilken spot du vill ha och hur många, eller mixa och matcha! Ljuset från spotarna riktar du enkelt dit du vill.

Paketlösning med fem dimbara spotlights på 12V LED -takskena. Teknisk specifikation Material Metall Inkl. Dimbar LED -Driver Till Skenor Vit.


LED spotlights för privata hem och större lokaler. Då är det den som måste vara dimbar och anpassad för Led. Vi utvecklar och säljer LED -belysning, spotlights , downlights, dimmers och drivdon, transformatorer och utomhusbelysning av högsta kvalitet. Därtill har vi ett urval av olika belysningsvinklar.


LED belysning både för badrum och inomhus. Länge har vi letat efter en bra LED - spot till rimligt pris, som även har bra dimringsfunktioner. Har man inte möjlighet att montera skena dikt an i taket finns det även armaturer som hängs.


CATO LED , DIMBAR SPOTLIGHT ANPASSADE FÖR TAKKROK. Nordlux Newton LED 3-kit spotlight – Borstat stål. Vi har också en 230V enfas- skena med LED -armaturer som har enkelheten med att det inte behövs något.


Lumen Max watt Klass Energiklass . LED SPOTLIGHTS - 1-FAS SKENA Art. Cato skena mattvit 3:a LED MR11.

Hide a lite Focus Track Mini. Glamox Sär en serie fullt flexibla och högeffektiva LED - spotlights. Formen är traditionell och funktionell.


Alla designade med subtila ytor, dolda kablar och . HFF = Dimmbar - DALI inkl Global Pulse trac adapter. Skensystem för proffsiga installationer av spotlight på kontor, i butiker eller i hemmet med höga. Poseidon Medium LED Badrumsplafond Vit. Cylindro Ceiling Ledhalogen.


Finest Led Armatur Tak With Led Armatur Tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg