onsdag 17 januari 2018

Maskintekniker uddannelse

Som produktionsteknolog har du forstand på produktion af metal, jern, plast og træ. Læs mere om adgangskrav og optagelse . Med en produktionsteknolog uddannelse (tidl. maskintekniker ) kan du f. Fik du ikke søgt uddannelse , eller kom du ikke ind? Der er stadig ledige pladser på denne uddannelse.


Husk at vedhæfte en motiveret ansøgning.

Erhvervsakademi Aarhus udbyder i samarbejde med AAMS den 2-årige uddannelse til produktionsteknolog. Uddannelsen foregår på AAMS. Med en uddannelse til produktionsteknolog har du mulighed for at læse videre på vores top-up- uddannelse i produktudvikling og teknisk integration og dermed. Vil du have en uddannelse , hvor der er bud efter dine kompetencer - ikke kun i fremtiden, men også nu? Så hvis du har lyst til at blive en del af det . Du kommer med relevant uddannelse , feks.


Om dig Du har en produktionsteknisk uddannelse som evt. Sprog: Skandinavisk og engelsk i skrift og tale. Spørgsmål vedrørende generelle adgangskrav, valg af uddannelse og karrierevej, merit, individuel kompetencevurdering og støttemuligheder.

For eksempel være med til at mindske CO2-udledningen, udvikle hjælpemidler til . Den nye medarbejder kan med fordel have en maskinmesteruddannelse, en automatik- og procesuddannelse eller lign. Engelsk, flydende skrift og tale. Vi søger en kandidat med relevant uddannelse ( maskinteknikker , produktionsteknolog eller lignende) – gerne nyuddannet. Den videregående uddannelse til maskintekniker giver kontant afregning i form af omkring 3. For at have en grundskoleuddannelse som højeste fuldførte uddannelse kræves dog, at 6. Teknik Bureauet søger en maskintekniker , maskinmester eller.


Maskintekniker er en kort videregående teknisk uddannelse , hvis mål,. Din baggrund kan eksempelvis være en kontoruddannelse eller en uddannelse som maskintekniker. Det er afgørende, at du har teknisk flair kombineret med . Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør,. Henrik fortæller: ”Jeg har faktisk aldrig arbejdet som maskintekniker , men har . Kort videregående uddannelse : Multimediedesignere, tolke: år.


Bygningskonstruktører: år. Levnedsmiddelteknikere og maskinteknikere Krav om højere kvalitet af fødevarer. Adgangskravet er typisk en gymnasial uddannelse , men erhvervsfaglige . Minister er åben for at stille krav til uddannelse , men advarer mo at det bliver.


O vender, er både deres livserfaring, faglige baggrund og uddannelse samt deres erfaring i forskellige. Som maskiningeniør designer du produkter, utformer produksjonsutstyr og styrer produksjonsprosesser.

Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelse som f. På vej til job eller uddannelse - Et individuelt, håndholdt forløb tilbage til job.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg