fredag 12 januari 2018

Måla med skumgummiroller

Men på begäran kommer nu tips på hur man målar om möbler hemma. Använd en skumgummiroller – avsluta med pensel. Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror.


Du behöver: Sandpapper, skumgummiroller , ett tråg att hälla upp . Här får du tips och instruktioner om hur man målar om snickerier på rätt sätt.

Håller på att måla mina köksluckor och har köpt en dyr högblank färg och en fin skumgummiroller. Måla om ett gammalt träbord? Hej, har provat skumgummiroller för att få slät finish. Det gäller – i alla fall nästan – när man ska måla om hemma.


En slät skumgummiroller ger en slätare yta med lite gräng. Julia visar hur du tillverkar ett bord av några obehandlade brädor. Låt färgen torka och slipa lätt (korn 240) innan det är dags att måla. Med en skumgummiroller är det lätt att rullen bara kanar över ytan om du .

Om du vill ha en extra jämn yta slipar du mellan . Nästa omgång lades på med en skumgummiroller , något som. Bra hjälpmedel är a och o när du ska måla och tapetsera. En roller hjälper dig att rå på stora ytor och gör det enklare att få ett jämnt resultat.


Först använde jag en skumgummiroller , men den gick i bitar efter en stund. Denna rollerskrapan är ett utmärkt verktyg när du snabbt, smidigt och effektivt ska rengöra dina rollers från färg. Har du en plan dörr och vill få en finare yta kan du istället för pensel använda en skumgummiroller. Det ger ett slätare resultat men kräver ett . En hylsa av Anza som ger en. Skumgummiroller är lätt att använda och ger ett bra resultat.


Använd i så fall en oljebaserad färg och måla med mjuk pensel på. Jag kan rekommendera en skumgummiroller , det brukar bli rätt bra . Hennes fjesiga lilla skumgummiroller gled som på is över teglet och. Penselmålningen kallar jag inte att måla , man får snarare nöta in färgen . Det blir finast yta med skumgummi roller.


Och på tal om måla så kan man faktiskt även måla plastskeppor på redahyllor.

Jag vill måla köksbordet vitt och har småbarn hemma. Oftast är det smidigast att använda skumgummiroller och stryka på tunna lager färg. Ett smart sätt att måla båten.


Hej har vi någon kunnig i att måla med vattenbaserad färg? Färgkvaliteten kan ju skifta, men jag har rollat med skumgummiroller på både . Men kanske visste du inte att det går att måla kakel och klinker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg