fredag 12 januari 2018

Rækkehus hellerup

Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over rækkehuse til salg. Kommunen har gode offentlige transportmuligheder med Hellerup Station. Set 2gange de seneste timer.


Find din drømmebolig hos os - Kom nemt i gang med din søgning i dag. Rækkehus på 1m² til salg til kr.

Baunegårdsvej 7 Østfløjen hus Hellerup. Tag et kig på boligens historie og gns. På Tuborgvej 76 dejligt tilbagetrukket og velafskærmet fra vejen, står denne solide etplansvilla nu klar til overtagelse. Her er mulighed for at erhverve sig en . Guælvplanker, der går ubrudt fra stue til køkken, matchende kogeø og en bærende væg, der er fjernet.


Hellerup Fantastisk hyggeligt rækkehus i hjertet af Hellerup. Tæt på indkøb, offentlig transport, strand og skov samt den internationale skol. Huset har en skøn have med terrasse .

Eksklusivt ny opført rækkehus. Nu udbydes helt ny opført og super lækkert rækkehus til leje med terrasse og intet mindre end altaner! Find de bedste tilbud på Boliger i Hellerup. På en af Hellerups bedste adresser udbydes dette fantastiske rækkehus på 2bolig m(3.


hus fra vandet) nu til salg. Sundvænget er en blind vej så helt uden . Hyggeligt rækkehus i Hellerup , tæt på København. Enderækkehuset i Hellerup har været beboet af filminstruktør Ole Bornedal. Det bedre borgerskab var inviteret med til rækkehus -festen.


Adresse, Boligtype, Boligheds data-vurdering. Tjek om det passer til din økonomi på sunday. En af Danmarks mest eksklusive rækkehus -adresser er på udkig efter. I juni sidste år satte den 54-årige instruktør sit 2kvadratmeter store rækkehus i Hellerup til salg for 1mio. Villa til salg, Hellerup - I området omkring Hellerups pulserende handelsstrøg, Strandvejen, med et rigt udvalg af caféer, indkøbsmuligheder, Hellerup.


Kildebakkehuse består af nydelig rækkehuse med haver til. Boligafdelingen ligger i rolige omgivelser, omkranset af. Hellerup med væveren Vibeke. Lassen blev gift første gang 27.

Attraktivt rækkehus på Parkvænget. Området: Parkvænget er en lille stikvej, der løber fra Maglemosevej i syd til indgangen til Charlottenlund Skov i nord. Mylius Erichsens Alle Hellerup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg