torsdag 25 januari 2018

Tvätta bilen själv helsingborg

Alla båsen har även en tredje lans för högskummande schampo . Om du föredrar att tvätta bilen själv , använd en gör-det- själv hall, en så kallad. Helsingborg - Hortensiagatan 2. Gör-det- själv -hall - företag, adresser, telefonnummer. I våra tvätta själv -hallar kan du tvätta bilen i lugn och ro.


Här finns hinkar, högtryckstvätt och på vissa stationer även billyft.

Genom att tvätta bilen regelbundet håller du rosten borta vilket ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil. Våra många kunder är mer än nöjda och tycker att de aldrig fått sina bilar så rena tidigare. Vill du också vara säker på ett perfekt tvättresultat? Clean Car är den den miljövänliga biltvätten för dig som bryr dig om din bil.


Tvätta bilen enkelt och när du vill. Att tvätta bilen på en biltvätt är det minsta vi kan göra för naturen,. Använd alltid miljömärkta bilvårdsprodukter om du använder en gör det själv -tvätt.


Ett exempel är Jönköpings kommun där Miljökontoret har tagit krafttag mot att . Vårda bilen och spar på miljön genom att tvätta din bil hos oss.

Vi har fyra olika tvättprogram som med kraftigt tryck och mjuka borstar spolar bort smuts och . Skönt att kunna tvätta bilen och låta den torka inomhus på vintern. De hade hyrt en bil och de skulle åka in på ett ställe för att tvätta den. Finns det någon gör det självmack runt helsingborg så man kan tvätta bilen inomhus ? Christina Nilsson Fd Jørgensen Min bil önskar sig detsamma, känner du dig givmild? Varför tvätta själv när andra kan göra de så mycket bättre. Vi har biltvätt på drygt 2Circle K stationer över hela landet med generösa öppettider.


Vi erbjuder även högtryckstvätt och bilvård. Fordonstvättar finns av en anledning, nämligen för att man ska tvätta bilen där. I de gör det själv -tvättar där du får ta med egna bilvårdsprodukter är det viktigt . Många tillbringar mycket tid i bilen och då ska den vara ren och fin även inuti. Många tror att man kan fuska genom att tvätta bilen hemma på gatan.


Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada . Välkommen till Din Biltvätt. En helt ny upplevelse för dig och din bil. Sveriges första gör-det- själv -tvätt.


Allt fler kommuner inför nu förbud mot att tvätta bilen hemma, till exempel på den egna garageuppfarten. Men fortfarande väljer två av tre svenskar att tvätta sin bil på gatan. Fler gör-det - själv hallar skulle säkert göra att folk tvättar bilen i bättre .

Här tvättar du din bil utan att själv ta med någon egen utrustning – allt som krävs för att tvätta ditt fordon finns på plats. Avfettning – borste – tvättskum – vax .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg