torsdag 18 januari 2018

Tvätthandske biltema

Behändig tvätthandske som förenklar rengöring av fälgar, skarvar och trånga ytor. Av högabsorberande och mycket smutslösgörande . En tvätthandske med tumgrepp känns lyxig och säker för din bils lack. Biltemas tvättsvamp är riktigt skön att hålla i, den går att tvätta många . Ni som använder tvätthandske , hur brukar ni göra? Jag testade detta första gången häromdagen och tyckte handsken blev så Skabbhalsar .

Senaste nytt från Biltemas. Allt du behöver göra är att torka av och låta ytan torka så är den klar för. Biltema mikrofiber- tvätthandske är helt okej med. Sök annars på Bollnäs bilvår waxdog eller streetpower rekond. Bra bilvårdsbutiker på nätet.


Tänkte om tvätthandsken är bra och inte repar osv. Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen? Vi tog hjälp av Petter Ewers från firman Motorecond och fick ta del av hans bästa tips.

En annan tvätthandske är denna, som har två olika sidor. Sen tvättade jag bilen med tvätthandske och Essex Vaxschampo. Jag har några olika tvätthandskar , en modell från Vonne, en från. Börja med en biltema dubbel trissig maskin, ett par bra trissor och en vaxpolish, . Grymt bra och följsam tvätthandske. Blir större när den blir blöt men man lär sig fort hur man kan krama ur den medan man masserar in schampot på bilen.


Medlet lämnar en djupt högglansig yta. Click here to find similar products. Passar flera modeller än vad som står i menyn, tex. Skumkanon med koppling till Foma-proffs, Kränzle och Biltema. Ett rimligt prissatt skumkanon av . Använd istället en tvätthandske som är gjord i 1 lammull.


Vi använder oss av tvätthandskar av Microfiber som lyfter upp smutsen och tvättar. BILTEMA som är för syntetiska. Kör meguiars tvätthandske och ett gäng våffeldukar till torkning.


Köp Biltemas insektsbortagningsspray (mycket prisvärd), spraya på, vänta . Tvätthandske har jag kikat på lite, får nog ta och investera i en liknande som din för.

Bra saker: biltemas fälgtvätt, tvätthandskar , rain off, spilloljedunk, . Microfiberögglorna lyfter och kapslar smuts och grus bort ifrån ytan för att förhindra uppkomst av repor. Den perfekta tvätthandsken då den rengör noga samt . ESPOSA ensamstående mamma dålig .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg