fredag 26 januari 2018

Tvätta bilen i automattvätt

Fyra steg till renare bil i automattvätt. Vattnet som används till underspolning är i regel återvunnet från tidigare tvättar. Vågar jag tvätta min bil i en bortstvätt?


Hur fungerar automattvätten ? Svaren på dina frågor om biltvätt finns här.

Alla som tycker om sina bilar vet att man inte ska tvätta dessa i automattvättar. Borstarna slår och smiskar din lack och det vill du ju inte. Jo, det är roligare att tvätta bilen i solen.


Men det blir torkfläckar snabbt och rengöringsmedel kan torka ut. Jag har ett par frågor angående hur man skall tvätta bilen när man just har handlat en helt ny bil som inte rullat 1km. Med våra automatiska biltvättar kan du koppla av medan våra maskiner tvättar din bil.


Enklare än så här blir det inte!

Välj mellan flera olika program och . Biltvätt sliter ut lacken på bilen gradvis genom att borstarna på en biltvätt roterar över lacken fram och tillbaka. Har du en svart eller mörk bil har du säkert sett . Frågeställaren undrar om det är bra för bilen att tvätta den i en automattvätt. Att vaxa bilen är något som många borde göra oftare – men det gäller att.


Högtryckstvättar är roliga och nyttiga maskiner för att tvätta bilen , båten, . Kom på mig själv härrom dagen att jag satt och förbannade mig själv. Hos oss kan du tvätta bilen på mer än 2stationer över hela landet. Som ansluten till Statoil EXTRA får. Våra tvättar kör miljoner gånger om året. Vi har inte tio- talet reklamationer.


Hur är det då med den nya bilen och lacken? Ska man vänta innan man vågar köra den i en automattvätt ? Det finns ingen biltillverkare som . Tvätta bil i automattvätt på OK - postad i Off Topic: Var på lokala OK för att tvätta bilen och en mindre käck äldre herre frågade om jag ville ha . Tvätthall, tvätta bilen själv för hand.

Kom till oss på Åkesson i Götene och låt vår Automattvätt göra jobbet. Vi kan erbjuda allt ifrån enklare tvätt till helt polerprogram. Tyvärr gör det också att det blir en kall och otrevlig upplevelse att tvätta bilen utomhus. Därför är experter eniga om att bilen bör tvättas för hand i tvätthall.


Det är också förbjudet att tvätta bilen på gatan hemma, då går miljögifterna . Vårda bilen och spar på miljön genom att tvätta din bil hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg