måndag 19 februari 2018

Gls pakkeshop kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Hvad enten det drejer sig om dag-til-dag levering eller kurerkørsel. Integrationen sikrer, at dine kunder kan søge efter den - for dem - bedste PakkeShop direkte i din webshop. Find nemt en GLS PakkeShop nær dig. GLS leverer pakker hurtigt og pålideligt til en PakkeShop.


For at give dig den bedste og hurtigste service, guider vi alle igennem vores kontaktunivers.

Her finder du relevante informationer og . Afhentning af pakker er nemt og bekvemt med GLS. Når en pakke er leveret i GLS PakkeShop , har du ti hverdage til at hente den. Find din nærmeste GLS PakkeShop online. I en PakkeShop kan du sende pakker eller hente pakker, der er sendt til dig. Her kan du hente pakken inden for ti dage.


GLS besvarer ofte stillede spørgsmål fra modtagere om pakkelevering. Hvor finder jeg en PakkeShop ?

Eller du kan ringe til vores kundeservice. For at sikre en hurtig behandling af din klage, beder vi dig oplyse pakkenummer. På den måde er modtagere i stand til nemt at vælge den bedste PakkeShop til.


Private modtagere kan også vælge at få pakken leveret direkte til deres arbejdsplads. Blot kontakt os og bestil en genlevering. Udfyld bagsiden af kortet og hæng det synligt og tilgængeligt for vores chauffør uden for din fordør.


GLS priser - Send pakke med GLS - GLS Pakker - GLS Fragtpriser - GLS Pakkeshop priser - Tyskland - Sverige. For flere spørgsmål kontakt Pakke. Får vi leveret varen til en pakkeshop så fungerer det hver gang med god information fra gls.


PRISER OG LEVERING Leveringstid Leveringen finder sted 1-arbejdsdage fra ordredato til den nærmeste GLS PakkeShop. Har du spørgsmål, eller specielle ønsker ift. Få sendt din pakke til en valgfri GLS pakkeshop.


Hvis du vælger en pakkeshop får du en advisering på mail når GLS afleverer pakken hos pakkeshoppen. GRATIS LEVERING TIL GLS PAKKESHOP VED KØB OVER 2KR. Der er fri fragt til GLS pakkeshop for KLUBmedlemmer. Vi har fast pris på de forskellige. Afhent i butik eller til GLS pakkeshop over 5kr.


Gratis fragt til Danmark med GLS pakkeshop eller Post Danmark uden omdeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg