onsdag 14 februari 2018

Kalkfärg möbler recept

Härom dagen blandade jag ihop egen chalk paint, eller kalkfärg som. Fördelarna med kalkfärg är många. Hemmagjord kalkfärg ( Chalk Paint). Framförallt när det gäller möbler.


Måla möbler med Autentico Vintage Chalk Paint. Jag tror inte att den skulle fungera på alla möbler.

Dessutom finns Kalklitir bara i ganska försiktiga naturtoner, säger Anna Kallman som älskar . Läs om att måla kalkfärg inomhus här! Industriell stil, sjuttiotal, rustika möbler , trä, metaller, jordfärgade textilier och orientaliska element . Chalky vintage look” en så kallad kalkfärg som ska få ett fint vintage shabby chic utseende! Hoppas ni fått massa inspiration till att måla om era gamla möbler ! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept ! Kalkfärg är en traditionell färg som använts under mycket lång tid historiskt sätt.


Grundkomponenterna är släckt kalk som blandas med vatten . Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist.

Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn . Måla om stolarna med kalkfärg från Anne Sloan och skippa underarbetet. Jag har tidigare målat om matstolarna med Kalkfärg från Anne Sloan. Men att vaxa kan nog ha sina fördelar när det kommer till möbler som . Skapa hemma med matt, silkeslen kalkfärg. Måla dina möbler och andra detaljer som du vill förnya, torkar snabbt och fäster på det mesta, ger ett fantastiskt . Inredning och målarkurser i lantligt inspirerande miljö.


Du kan måla med kalklitir på såväl väggar som möbler , särskilt. Kalklitir är en isländsk kalkfärg som är gjord av enbart kalk, pigment från sten . Här finner du allt från tyger, kalkfärg , tapeter, möbler m. Färgen är tillverkad efter gamla recept och innehåller enbart 1procent naturliga ingredienser. Ny underbar Kalkfärg i härliga vintage kulörer. Gjord efter gammalt recept , perfekt till möbler och golv. Kombinerar man flera små möbler kan man bygga sig en helt egen ny möbel,.


På keramik, på textil, på det vi målar. Just därför ligger kalkfärgen så rätt i tiden. Det är Kinfolk-stilen som gäller, enkla . Traditionella fårger som linoljefärg, slamfärg och kalkfärg har.


Vintage Paint - Kalkfärg till möbler , ja nästan allt faktiskt!

Färgen är baserad på ett gammalt recept och innehåller 1 naturliga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg