måndag 12 februari 2018

Tvätta fönster minusgrader

Tidningspapper är bäst att eftertorka fönstren med. Sen är det en arbetsmiljöfråga, Vardagsfrid putsar ner till några minusgrader. Tvätta av fönstret och gnugga bort fläckar.


Kan man putsa fönster när det är minusgrader ? Vi står inför flytt och inser att jag har ingen aning om hur man putsar fönster i minusgrader.

Hur putsa fönster när det är minusgrader ? Putsa fönster i minusgrader ? Går det verkligen att putsa fönster när det är minusgrader ? Ja, det går bra att putsa, trotts att termometern har krypigt ner under 0 . Vill du sedan i vinter putsa fönster i minusgrader ? Kan nämligen vända fönstren helt inåt när jag putsar. Ha lite sprit i vattnet så fryser det . Här ger vi dig alla tips du behöver för att få skinande rena fönster.

Vill till att börja med välkomna dig som läser detta inlägg till Nacka Värmdö Fönsterputs hemsida. Vår förhoppning är att du tillsammans med . Med tidningapapper eller trasa. Njut av fina fönster i vinter. Ska du tvätta fönster i minusgrader ? Men vad gör man om det är minusgrader ute när man ska putsa sina fönster? Det kan vara både besvärligt och tråkigt att tvätta fönstren , särskilt när.


Minusgrader är faktiskt ingen nackdel när det kommer till att putsa fönster. Då funkar det utmärkt att putsa fönstren med utspädd spolarvätska! Då är det dags att putsa fönster.


Här är bästa tipsen för skinande rena fönster. Det är en konst att tvätta fönster utan att det blir fläckar eller ränder. Häll i lite T- röd eller spolarvätska i vattnet när det är minusgrader ute. Spenderar du många timmar och mycket energi på att tvätta dina fönster , men upplever att resultatet blir lite halvdant? Det går alldeles utmärkt att tvätta och putsa i minusgrader.


Jag hatar också att tvätta fönster – därför brukar jag leja bort det – Because I´m . Häll T-röd eller spolarvätska i vattnet om du tvättar fönster när det är minusgrader ute.

Ungefär en ½ dl är lagom till 5-dl vatten om det är några grader kallt. En gammal husmorsregel säger att man bör tvätta fönster minst två gånger per. Att putsa fönster när det är minusgrader ute är inget problem i sig. Det enda det handlar om är att ha.


Den 15-åriga flickan som misstänks för mordbrand genom att ha eldat upp ett HVB hem i Hemmingsmark nekar till brott. Android telefoner och plattor (PDF, nytt fönster ). Ta mikrofibertrasan och tvätta bort all smuts på fönstret. Man kan tvätta fönster i alla väder, men Nilfisk Smart-fönstertvätt skall.


Om du tvättar fönster på vintern i minusgrader , är det en bra idé att använda varmt vatten. Det går bra att tvätta fönster även i ganska många minusgrader. Ett gammalt knep är att blanda Yes och rödsprit i ljummet vatten och sedan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg