onsdag 11 juli 2018

Måla med vintage färg

Måla sen ett lager med färg , vänta 1-timmar och måla ett lager till om det behövs. Färgen är matt, mjuk och pudrig efter att den torkat vilket . Måla inte ett nytt lager på en redan halvtorr färg , då får du lätt en ojämn yta. En av många fantastiska saker med denna matta färg är att den är så enkel att använda.


Den används bland annat för att måla möbler för att ge möbeln ett vackert matt.

Tack vare sin konsistens är färgen mycket lättarbetad och har mycket bra . Idag tänkte jag visa upp ett projekt som jag pysslat med den senaste tiden! Måla dina möbler och andra detaljer som du vill förnya, torkar snabbt och fäster på det mesta, ger ett. Gå gärna med i facebook gruppen måla med vintage Paint at vackert hemma och få. Primer för grundning innan målning , och sealer som försegling av färgen.


Måla hellre 2-lager i tunna skikt än för mycket färg på en gång för att slippa. Ger en läcker vintage look med shabby .

Färgen som fastnar på allt, torkar snabbt (min) och ger en underbart matt yta! Vintage kalkfärg, black velvet 700ml. Normaltsett så behöver du inte grunda innan du använder färgen. Att måla med kalkfärg har blivit populärt och det är många som gillar de.


Målar du på obehandlat trä eller mörka . Inga problem, måla bara delar av stolen och lämna de bästa bitarna omålade. En matt färg blir sobert och elegant, en högblank färg ger en . Kanske väljer du att tunna ut färgen med vatten denna gång och måla ett. Du behöver inte slipa ner och avlägsna gammal färg och lack innan du börjar måla. Allt material som färg , vax och övriga.


Romantiska och lantliga stilen Shabby Chic fixar du enkelt själv. Vi här om hur du målar om en byrå i shabby chic. Denna underbara, matta färg som jag är tokig i. Det skulle bara inte gå att flytta till ett nytt hus utan att måla med Kalklitir, älskar verkligen ytan och känslan den.


Inom kort kommer jag även ta in mer färger till . Köksbord och stolar målades i en grå färg som matchar det ”nya” köket.

Färgen fäster på det mesta och kräver inget förarbete. Måla gärna golv, tak, väggar, kakel, textilier. Oftast räcker det att tvätta av det du ska måla med diskmedel och vatten. Lossnar ytan efter målning följer självklart färgen med 2. Välj en pensel eller borste i bra kvalitet när du ska måla.


Härom dagen tipsade jag om hur målning hemma blir lättare. Det handlade om hur man målar väggar hemma. För trä, kartong, terracotta, zink m. Passar perfekt när du ska måla om gamla möbler och . Jag hann till och med att måla några gamla fula möbler. En färg som nästan inte kräver något förarbete och som fäster på alla.


Och tur var det för med Chalk paint var det hur lätt som helst att måla skåpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg