måndag 30 juli 2018

Arkitekt nyheder

Når skrald bliver til nye huse 06. Miljøministeren fik upcyclede byggematerialer med hjem, da han debatterede skrald med arkitekterne Anders Lendager og . NCC valgt til børnehus i Vrå NCC har vundet opgaven om at bygge den nye skole, børnehus og idrætshal i Vrå. Statens Kunstfond har en ny pulje til designere og kunsthåndværkere, der kan støtte rejser og ophold til bl.


I mange år har arkitektbranchen efterspurgt et professionaliseringsforløb for nyuddannede arkitekter.

Nu bliver behovet imødegået med . Følg med i aktuelle nyheder fra Arkitektforeningen og fra andre aktører i branchen. Ny energiaftale har relevans for arkitekter. Aktiviteten hos anlægsentreprenørerne halter efter resten af byggebranchen, og efter et år med høj . På Dansk Arkitektur Center kan man gå på oplevelse i historien om, hvordan dansk arkitektur.


Dyk ned i dansk arkitekturhistorie. Abonnér på vores nyhedsbrev og bliv inspireret og opdateret med de seneste nyheder fra tegnestuen. Indtast dit navn og e-mail, så modtager du vores .

Er du interesseret i nyheder om arkitektur og i billedreportager med spændende dansk og internationalt byggeri? Alt det finder du her på BO BEDRE på nettet. Spektakulær farvesætning fra en svunden tid. Vi er meget engagerede i vores projekter, og derigennem i den større samfundsmæssige dagsorden og kontekst.


PLH er prækvalificeret til projektkonkurrence om nyt rådhus i Høje Taastrup C - i team med COWI og Atelier Lorentzen Langkilde. Vi skaber arkitektur verden over inden for områderne domicilbyggeri og workplace design, urbant byggeri, kultur- og læringsbyggerier,. KARLSSON ARKITEKTER VINDER NYT PSYKIATRISYGEHUS I NORGE ! Vi ser frem til endnu et år med mange . Lørdag blev det længe ventede Fjordenhus indviet i Vejle.


Mai Brink Rasmussen, tildelt Ph. Vores team har netop vundet konkurrencen om det kommende Nordic Food College på Mors! Bedømmelseskomiteen skriver bland andet i . Ifølge Kim Herforth Nielsen har Jørn Utzons operahus i Sydney banet vejen for dansk design i Australien.


Arkitekten bag Københavns kommende operahus, Henning Larsen, har i dag bedt om at få et krisemøde med husets bygherre, skibsreder Mærsk Mc-Kinney . Fra februar er Dorthe Hovgaard startet op hos SAA som ny bygningskonstruktørpraktikant. Dorthe, som er studerende fra VIA Holstebro bliver en naturlig del af .

Vi er optaget af forandring og nytænkning af vore ydelser. MUTOPIA en del af SKALA Arkitekter. Derfor styrker vi det faglige ståsted med . Nyheder - Quattro Arkitekter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg